Παρουσιάζεται το πρόγραμμα υγείας της ΝΔ

ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ

Δημοσίευση: 13 Μαρ 2019 22:07

Κλιμάκιο του Τομέα Υγείας της ΝΔ με επικεφαλής τον βουλευτή Επικρατείας και τομεάρχη Υγείας κ. Βασίλη Οικονόμου και τον βουλευτή Αχαΐας και αναπληρωτή τομεάρχη Υγείας κ. Ιάσονα Φωτήλα θα επισκεφθεί μεθαύριο Παρασκευή 15 Μαρτίου τη Λάρισα

προκειμένου να παρουσιάσει το πρόγραμμα Υγείας της ΝΔ. Όπως ανακοινώθηκε χθες το κλιμάκιο θα επισκεφθεί τις Δομές Υγείας του Νομού Λάρισας, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα Μ.Μ.Ε. και στις 12 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση του Τομέα Υγείας της ΝΔ και της ΝΟΔΕ Λάρισας με θέμα την παρουσίαση του προγράμματος Υγείας της ΝΔ, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας (Δ/νση: Παπαναστασίου-Κουμουνδούρου, Λάρισα). Σύμφωνα με την ανακοίνωση «Η υγεία βρίσκεται στον πυρήνα του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ. Μακριά από “κάλπικες” υποσχέσεις και “μεγάλα” λόγια, τα αποτελέσματα των οποίων “πληρώνει” ακριβά η χώρα, η ΝΔ ακούει τα προβλήματα των εργαζομένων στον χώρο της υγείας και βλέπει από κοντά τις όποιες δυσλειτουργίες προκειμένου να εφαρμόσει ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα ανάτασης του Εθνικού Συστήματος Υγείας μέσα από συγκεκριμένες και τεκμηριωμένες λύσεις».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass