Σεμινάριο για τις κακώσεις των κάτω άκρων

ΣΤΙΣ 15 ΚΑΙ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

Δημοσίευση: 13 Μαρ 2019 21:55

Η Ορθοπαιδική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνει στη Λάρισα στις 15 και 16 Μαρτίου 2019 το σεμινάριο της “Osteosynthesis & Trauma Care” (OTCHellas) με τίτλο «ΚΑΚΩΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΚΡΩΝ ΚΑΙ ΑΓΓΕΙΑΚΗ ΒΛΑΒΗ».

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο Ανατομείο και το Αμφιθέατρο «Ιπποκράτης» της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λάρισα. Βασική επιδίωξη του σεμιναρίου είναι ένα δημιουργικό διήμερο, στο οποίο οι νέοι Ορθοπαιδικοί χειρουργοί θα εκπαιδευτούν εντατικά σε όλες τις τεχνικές οστεοσύνθεσης καταγμάτων κάτω άκρων. Παράλληλα, η γνώση και η εμπειρία καταξιωμένων Ορθοπαιδικών χειρουργών θα δώσει τη δυνατότητα να συζητηθούν και να αποσαφηνιστούν θέματα που αφορούν στην αντιμετώπιση σύνθετων κακώσεων, για τις οποίες η αρμονική συνεργασία πολλών και διαφορετικών ειδικοτήτων είναι απαραίτητη. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης τη διαδραστική ανάλυση δύσκολων αντίστοιχων περιπτώσεων ασθενών. Υπεύθυνη της διοργάνωσης είναι η κ. Χριστίνα Αρναoύτογλου, επιμελήτρια Α΄ της Ορθοπαιδικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και πρόεδρος της OTCHellas.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass