«Σε πολιτική σύγχυση η Ρένα Καραλαριώτου»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 16 Μαρ 2019 16:16

«Συμπτώματα πολιτικής σύγχυσης παρουσιάζει με τις τοποθετήσεις της, η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων, Ρένα Καραλαριώτου», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του και επισημαίνει τα εξής:

«Είναι χαρακτηριστικό αυτής της σύγχυσης το γεγονός ότι η κα Καραλαριώτου, η υποψηφιότητα της οποίας ανακηρύχθηκε σε κομματική σύσκεψη της Νέας Δημοκρατίας, επιμένει να ταυτίζει πρόσωπα με κόμματα. Είναι η τελευταία που δικαιούται να προχωράει σε παρόμοιες τοποθετήσεις.

Η εκπρόσωπος αυτών που ψηφίζουν στο Ευρωκοινοβούλιο υπέρ της επέκτασης του 8ωρου και στην Ελλάδα υπόσχονται επιστροφή των μνημονίων και ρυθμίσεις κατά των εργαζόμενων και υπέρ των εργοδοτών, κατηγορεί την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια, μείωσε περίπου 8 μονάδες την ανεργία την τελευταία τετραετία, επανέφερε τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, αύξησε τον κατώτατο μισθό και κατάργησε τον υποκατώτατο μισθό, εμπνεύσεως Αντώνη Σαμαρά!

Ειδικότερα για τον δήμαρχο Λαρισαίων, Απόστολο Καλογιάννη, οι σχέσεις του με τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολιτικούς σχηματισμούς που τον στηρίζουν, υπήρξαν από την πρώτη στιγμή απόλυτα οριοθετημένες και η συνεργασία τους αγαστή.

Παρακολουθώντας την πολιτική της Δημοτικής Αρχής, είμαστε βέβαιοι ότι βρίσκεται με την πλευρά των εργαζομένων. Αντιλαμβανόμαστε επίσης πως η κ. Καραλαριώτου, θέλει να εμφανίζεται φιλοεργατική ενόψει εκλογών, επιχειρώντας για άλλη μια φορά να ψαρέψει σε θολά νερά».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass