Στον σεβ. Μητροπολίτη ο δήμαρχος Τεμπών

Δημοσίευση: 28 Μαρ 2019 22:58

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου για τον δήμαρχο Τεμπών και εκ νέου υποψήφιο κ. Κώστα Κολλάτο ο οποίος επισκέφθηκε χθες τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο και συνομίλησε μαζί του για τις δημοτικές εκλογές, για τη μορφολογία του Δήμου Τεμπών,

καθώς επίσης και για τη μεγάλη εκκλησιαστική ιστορία της περιοχής, τις φυσιογνωμίες της Εκκλησίας μας, τα ιστορικά μοναστήρια και τις εκκλησίες της περιοχής. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε ακόμα στον θρησκευτικό τουρισμό, στην αξιοποίηση της Κοιλάδας Τεμπών και το προσκύνημα της Αγίας Παρασκευής και τις παρεμβάσεις που πρέπει και θα γίνουν σ’ αυτό στο πλαίσιο περαιτέρω αξιοποίησής του. Ο κ. Κολλάτος ανέλυσε στον σεβασμιότατο Μητροπολίτη το σχέδιό του ενώ παράλληλα ενημέρωσε τον πνευματικό και θρησκευτικό ηγέτη για τα σημαντικά έργα που θα ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα στον Δήμο Τεμπών, όπως και κάποια που θα παραδοθούν άμεσα, όπως ο δρόμος Πυργετού - Αιγάνης. Ο κ. Ιερώνυμος ευχήθηκε στον κ. Κολλάτο κάθε επιτυχία στις εκλογές και στο έργο που κάνει ως δήμαρχος σε μια ιστορική περιοχή με μεγάλη παράδοση και προσφορά στην Εκκλησία και την Ορθοδοξία.

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass