«Γαλάζιο» σεμινάριο σε νέους …πολιτικούς

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΝΕΔ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ

Δημοσίευση: 30 Μαρ 2019 22:20

Ξεκίνησαν χθες οι διεργασίες της πολιτικής ακαδημίας (σεμινάριο) του ιδρύματος Konrad Adenauer, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την ΟΝΝΕΔ, στο ξενοδοχείο «Διόνυσος» στη Λάρισα, που απευθύνεται σε νέους πολιτικούς.

Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος ευρωβουλευτής κ. Κώστας Δέρβος, ενώ μίλησαν ο τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ κ. Μάκης Βορίδης, καθώς και ο υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ κ. Τάκης Θεοδωρικάκος. Κατά τη διάρκεια των τριήμερων διεργασιών εισηγήσεις θα πραγματοποιήσουν και ο αν. τομεάρχης Παιδείας, βουλευτής Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας, ο τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο δημοσιογράφος κ. Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και στελέχη του γερμανικού ιδρύματος. Οι δραστηριότητες θα συνεχιστούν και σήμερα ενώ θα ολοκληρωθούν το μεσημέρι της Κυριακής.

ΣΥΝΟΔΟΣ Κ.Ε. ΟΝΝΕΔ

Υπενθυμίζεται ότι στη Λάρισα θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 31 Μαρτίου η 8η Τακτική Σύνοδος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ. Η συνεδρίαση θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου στις 15:30, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της τριήμερης πολιτικής ακαδημίας που συνδιοργανώνει στη Λάρισα η ΟΝΝΕΔ και το Ίδρυμα Konrad - Adenauer. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων κ. Ρένα Καραλαριώτου, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος και βουλευτές των νομών της Θεσσαλίας.

 

Γ. Ρούστας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass