«Ο λαός θα απαντήσει στα ψέματα της κυβέρνησης Τσίπρα»

ΣΦΟΔΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ –ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

Δημοσίευση: 31 Μαρ 2019 22:08

«Ο πάσα εις έχει πεισθεί ότι ο Τσίπρας ανήκει στο χθες» τόνισε από τη Λάρισα η πρώην υπουργός και στέλεχος της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη υπογραμμίζοντας ότι στις κάλπες «ο ελληνικός λαός θα απαντήσει στα ψέματα, στην κοροϊδία και τις ψεύτικες ελπίδες της κυβέρνησης Τσίπρα».

Η κ. Μπακογιάννη, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες στα γραφεία της ΝΟΔΕ Λάρισας, άσκησε κριτική στην κυβέρνηση Τσίπρα εστιάζοντας στον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα σημειώνοντας ότι «η κυβέρνηση κατάφερε να αυξήσει τους φόρους στον αγροτικό τομέα» όταν «υπάρχουν άνθρωποι που χρειάζονται χρήματα τα οποία υπάρχουν και δεν τα λαμβάνουν λόγω ανικανότητας» της κυβέρνησης, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, διευκρινίζοντας ότι για τη ΝΔ ο πρωτογενής τομέας αποτελεί προτεραιότητα.

Σημείωσε επίσης την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας με μείωση φόρων και φορολογική συμμόρφωση, όπως διευκρίνισε, ενώ αναφερόμενη στα «κόκκινα δάνεια» έκανε λόγο για «δειλή και κουτσουρεμένη προσπάθεια» προσθέτοντας ότι «παρά τα προβλήματα που παρουσιάζει η ΝΔ το ψήφισε θεωρώντας πως αποτελεί ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση».

Ερωτηθείσα τέλος για το θέμα των δανείων της ΝΔ σημείωσε πως ο Κυρ. Μητσοτάκης αποφάσισε ότι «αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχισθεί» και «μείωσε δραστικά το σύνολο των εξόδων» τονίζοντας ότι το πρόβλημα διογκώθηκε από τις πρακτικές του παρελθόντος.

Σήμερα η ΝΔ «ξοδεύει το 10% από αυτά που ξόδευε παλιότερα και χρηματοδοτείται από ιδιώτες και φίλους, αποπληρώνουμε τα δάνεια, δεν ακολουθούμε την ίδια πρακτική και προχωρούμε σε εξυγίανση» τόνισε η κ. Μπακογιάννη ενώ, επικαλούμενη δημοσιεύματα με αφορμή επιστολές προς την ΤτΕ, επέκρινε τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα «για χρηματοδότηση του ΣΥΡΙΖΑ με την ίδια λογική».

ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ

Την κ. Μπακογιάννη προλόγισε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χρ. Καπετάνος εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την εκλογική επιτυχία του υποψήφιου περιφερειάρχη Κων. Αγοραστού καθώς και των υποψήφιων δημάρχων που υποστηρίζει η ΝΔ στον νομό. Σημειώνοντας επίσης ότι η ΝΔ θα αναδειχθεί κυβέρνηση στις εθνικές εκλογές «με μεγάλο ποσοστό». Ο βουλευτής Μάξ. Χαρακόπουλος προέβλεψε ότι «ο Τσίπρας θα υποστεί Βατερλώ στις κάλπες», ο βουλευτής Χρ. Κέλλας σημείωσε ότι «οι ευρωεκλογές έχουν χαρακτήρα δημοψηφίσματος» και τέλος, ο βουλευτής Γ. Κατσιαντώνης με αφορμή τα εγκαίνια του πολυιατρείου «Animus» τόνισε πως «αν γίνονται σήμερα επενδύσεις με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ φαντασθείτε τι θα γίνει με τη ΝΔ».

Στη συνέντευξη Τύπου παρευρέθηκαν επίσης και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές, Λευτέρης Βαρουξής και Κώστας Δέρβος.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ

Η κ. Μπακογιάννη είχε σύσκεψη με τα στελέχη της ΝΟΔΕ και με εκπροσώπους των κτηνοτρόφων ενώ επισκέφθηκε τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κων. Αγοραστό.

ΣΥΝΟΔΟΣ Κ.Ε. ΟΝΝΕΔ

Να σημειωθεί τέλος ότι σήμερα στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου στη Λάρισα στις 3.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η 8η τακτική σύνοδος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ.

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass