Στις κάλπες η Ενωση Αστυνομικών Λάρισας

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

Δημοσίευση: 02 Απρ 2019 16:17

Εκλογές προκήρυξε η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας για την ανάδειξη νέων οργάνων (Δ.Σ., αντιπρόσωποι στην ΠΟΑΣΥ, Ελεγκτική Επιτροπή, Συμβούλιο Μεταθέσεων).

Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν την Τετάρτη 10 Απριλίου από 10:00 έως 17:00 στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας. Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της ΕΑΛ "η επικείμενη ΓΣ της 5 Απριλίου στις 19:00, θα είναι εκτός από απολογιστική και εκλογική, αφού θα εκλεγεί η Εφορευτική Επιτροπή που θα αναλάβει τη διεξαγωγή των εκλογών. Όσοι επιθυμούν να καταθέσουν υποψηφιότητα μπορούν να το κάνουν έως ώρα 24:00 της 3ης Απριλίου. Από τον πρόεδρο του Σωματείου έγινε εισήγηση η Ένωση να συνεχίσει την παράδοση ετών και οι εκλογές να γίνουν με ενιαίο-ενωτικό ψηφοδέλτιο. Προτάθηκε μάλιστα στα ήδη εκλεγμένα μέλη του Δ.Σ. εφόσον υπάρξει κατάθεση ξεχωριστού ψηφοδελτίου-συνδυασμού, οι υπόλοιποι να κατέλθουμε ενωτικά σε ενιαίο ψηφοδέλτιο. Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε μαζική συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία καθόσον η μαζικότητα αναδεικνύει τη δυναμική της Ένωσής μας. Τέλος ευελπιστούμε ότι κάποιοι θα αφουγκραστούν τη συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων και τελικά θα κατέλθουν σε ενιαίο-ενωτικό ψηφοδέλτιο» καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass