Σχολική Εβδομάδα Εθελοντισμού στο Δημοτικό Σχολείο Τερψιθέας

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ

Δημοσίευση: 09 Απρ 2019 16:02

Δενδροφύτευση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Τερψιθέας, σηματοδοτώντας έτσι την απαρχή των δράσεων που θα υλοποιηθούν κατά τη διάρκεια της Σχολικής Εβδομάδας Εθελοντισμού.

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Νοιάζομαι και Δρω», στο οποίο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά συμμετέχει το σχολείο, στόχος είναι η καλλιέργεια του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης στα παιδιά. Η αυλή του σχολείου γέμισε από χαρούμενες παιδικές φωνές και κάθε τάξη ανέλαβε να φυτέψει ένα δέντρο, να το υιοθετήσει και δεσμεύτηκε να το φροντίζει καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Κοντά τους βρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Πρασίνου του Δήμου Λάρισας κ. Γεώργιος Ζαούτσος, ο διευθυντής της υπηρεσίας Πρασίνου κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, η υπεύθυνη Πρασίνου κ. Χάιδω Τσαγκάλη, η κ. Σαλμά Ελένη, ο πρόεδρος της Κοινότητας κ. Μπόνιας Νικόλαος και ο σύμβουλος της Κοινότητας κ. Τζιλάκας Στέλιος.

Το σχολείο ευχαριστεί τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για τα δέντρα που μας παρείχε, την υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Λάρισας για τα δέντρα, τα αρωματικά και ανθοφόρα φυτά όσο και τους υπαλλήλους του Δήμου που καθοδήγησαν τα παιδιά κατά τη διάρκεια της δενδροφύτευσης. Και φυσικά τους γονείς που σε κάθε δράση είναι πάντα κοντά μας και στέκονται αρωγοί στο πρόγραμμά μας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass