Το Ειδικό Σχολείο Γαλανόβρυσης στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής

ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Δημοσίευση: 09 Απρ 2019 16:10

ΕΛΑΣΣΟΝΑ(Γραφείο «Ε»)

Το Ειδικό Σχολείο Γαλανόβρυσης είχε τη χαρά να επισκεφτεί το νεοσύστατο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής Ελασσόνας, στο πλαίσιο του προγράμματος κυκλοφοριακής αγωγής που υλοποιείται στο σχολείο.

Ήταν μια υπέροχη βιωματική εμπειρία για τα παιδιά και για όλους που προσέφερε γνώσεις κυκλοφοριακής αγωγής σε πρακτικό επίπεδο με τη χρήση ηλεκτροκίνητων οχημάτων για παιδιά και ποδηλάτων και την καταπληκτική ενημέρωση και καθοδήγηση της κ. Εύης Ευαγγέλου.

Η προϊσταμένη του Σχολείου κ. Σταύρου Βασιλική σας ενημερώνει ότι: Το Ειδικό (Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο) Γαλανόβρυσης που ανήκει στο Υπουργείο Παιδείας λειτουργεί από το 2005 στο κτίριο του παλαιού δημοτικού σχολείου της Γαλανόβρυσης Ελασσόνας. Είναι ένα σχολείο ανοιχτό στην κοινωνία και φιλοξενεί και εκπαιδεύει παιδιά απ’ όλη την περιφέρεια Ελασσόνας. Οι ηλικίες των παιδιών είναι από 4 έως 15 ετών. Κάθε παιδί, κάθε μαθητής είναι διαφορετικός. Έχει διαφορετικές ανάγκες και ικανότητες που καλούμαστε να καλύψουμε αλλά και να αναδείξουμε.

Η διαφορετικότητα όλων των ανθρώπων είναι δεδομένη, κανείς μας δεν είναι ίδιος. Γιατί λοιπόν η δική μας διαφορετικότητα να είναι αιτία απομόνωσης; Πρέπει να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο και να τον αγκαλιάζουμε με τα προτερήματα και τα ελαττώματά του, να αλληλοσυμπληρωνόμαστε και να προσφέρουμε στο μέγιστο ο καθένας αυτό που μπορεί. Όλοι έχουμε ένα καλό κομμάτι, ένα αν όχι περισσότερα κρυφά ταλέντα και ικανότητες που με τα σωστά κίνητρα μπορεί να αναδειχτούν, να μας κάνουν ευτυχισμένους και να μας βάλουν στη θέση που αξίζουμε στην κοινωνία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass