«Δικαιώνεται η επιλογή μας να συνταχθούμε με τη Ρένα»

ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΝΕΑ ΛΑΡΙΣΑ» ΚΑΤΑ ΝΤ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΥ

Δημοσίευση: 13 Απρ 2019 22:08

«Η απόφαση του Ντ. Διαμάντου να συμπορευθεί με τον δήμαρχο Λάρισας Απ. Καλογιάννη που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, δικαίωσε την επιλογή μας να συνταχθούμε με την υποψήφια δήμαρχο Ρένα Καραλαριώτου» τόνισαν χθες ιδρυτικά στελέχη της δημοτικής παράταξης «Νέα Λάρισα» κατηγορώντας για «προσωπικές στρατηγικές» τον επικεφαλής της παράταξης και μέχρι πρότινος συνοδοιπόρο τους Ντ. Διαμάντο.

 «Οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας, ότι η “Νέα Λάρισα” κατέρχεται με τη Ρένα Καραλαριώτου» τόνισαν τα ιδρυτικά μέλη της παράταξης, Κωνσταντίνος Μπαζάκης, Βασίλης Βασιλόπουλος, Μάριος Ξηρομερίτης και Γιώργος Γουμενόπουλος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν χθες στο ξενοδοχείο «Grand», μετά και την απόφαση του επικεφαλής της παράταξης «Νέα Λάρισα» Ντ. Διαμάντου να κατέλθει εκ νέου στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, αλλά αυτή τη φορά ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Καλογιάννη.

Διευκρινίζοντας ότι «δεν μας προξένησε καμία έκπληξη η ανακοίνωση της συμπόρευσης του “πρώην” επικεφαλής της “Νέας Λάρισας” Ντ. Διαμάντου με τον υποψήφιο δήμαρχο Λάρισας κ. Καλογιάννη, που στηρίζεται από την κυβερνητική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο “πρώην” επικεφαλής δεν εκπροσωπεί κανέναν από εμάς, τα στελέχη της “Νέας Λάρισας”, μιας και έχει δημιουργήσει κιόλας άλλη προεκλογική παράταξη μόνος του με το όνομα “Αλμα εμπρός”.

 Αντίθετα επιβεβαίωσε τις διαπιστώσεις μας και τις ενστάσεις που του καταθέταμε κατά καιρούς ότι έχει αποκλίνει από τις αρχές και θέσεις της “Nέας Λάρισας”, την οποία χτίσαμε πολύ πριν εμφανισθεί ο ίδιος».

Για να προσθέσουν ότι «μας δικαιώνει για την απόφασή μας να αποχωρήσουμε από τις τακτικές του, που κρύβουν μόνο προσωπικές στρατηγικές και προσωπικές πολιτικές κυβιστήσεις. Οι προθέσεις του άλλωστε είχαν διαφανεί και από τις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, όταν δεν στήριξε επίσημα και δημόσια την ανεξάρτητη υποψήφια Ρένα Καραλαριώτου».

«Ο Ντ. Διαμάντος», διευκρίνισαν «ένας πρώην υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ συντάσσεται ανοιχτά πλέον με τον υποψήφιο δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα, καταπατώντας τις αρχές και την ιδεολογία του για προσωπικό όφελος και μόνο. Δεν θα τον ακολουθήσουμε στον πολιτικό και ιδεολογικό κατήφορο που πορεύεται».

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ

Τονίζοντας ακόμη ότι «πιστοί και σταθεροί στις απόψεις μας, στην ιδεολογία μας και στις αρχές μας, ακολουθήσαμε τη μόνη καθαρή και έντιμη υποψηφιότητα της Ρένας Καραλαριώτου για δήμαρχο Λαρισαίων. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε όταν σύσσωμη η αντιπολίτευση έκανε λόγο τότε για “πλημμύρα α-διαφάνειας” και για “βροχή αναθέσεων” στον Δήμο Λάρισας καθώς και για τις απ΄ ευθείας αναθέσεις στα έργα του Πάρκου των Ευχών, με προεξάρχον αυτό της φύλαξης ή ακόμη την παρέμβαση της αντιπολίτευσης για Χριστιανικά ζητήματα στο Πάρκο των Ευχών, όπως όταν θέσαμε θέμα να υπάρξει μια θεματική αναφορά στο Πάρκο των ευχών με το Χριστιανικό νόημα των Χριστουγέννων και εισπράξαμε ειρωνικά χαμόγελα μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο από τη Δημοτική αρχή Καλογιάννη».

Προφανώς τα ξέχασε όλα αυτά και συμπορεύεται πλέον στην οικογένεια του ΣΥΡΙΖΑ, υιοθετώντας προφανώς αυτές τις πρακτικές. Η πολιτική του αυτή ενέργεια συμπόρευσης με τον ΣΥΡΙΖΑ κρίνεται από τους δημότες της Λάρισας. Εμείς όμως, όλα τα ιδρυτικά στελέχη που δημιουργήσαμε και χτίσαμε την παράταξη «Νέα Λάρισα», είμαστε εδώ ενωμένοι μεταξύ μας, άνθρωποι από όλους τους πολιτικούς και ιδεολογικούς χώρους και καλούμε τους υποστηρικτές της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής μας κίνησης να συστρατευθούμε μαζί ακόμη μια φορά με την υποψήφια δήμαρχο Ρένα Καραλαριώτου» κατέληξαν τα ιδρυτικά στελέχη.

 

Β. ΚΑΚΑΡΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass