Εκπαίδευση προσωπικού του Δήμου Λαρισαίων

ΓΙΑ ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ Η/Υ, ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΑΓΧΟΥΣ

Δημοσίευση: 18 Απρ 2019 16:00

Το «Πανεπιστήμιο των Πολιτών» του Δήμου Λάρισας, σε συνεργασία με το ΙΝ.Ε/Γ.Σ.Ε.Ε., οργανώνουν τέσσερα προγράμματα κατάρτισης, το δίμηνο Μάιο – Ιούνιο, που απευθύνονται στο προσωπικό που απασχολείται στο Δήμο Λαρισαίων. Νέος κύκλος κατάρτισης προγραμματίζεται από το Σεπτέμβριο του 2019.

Τα προγράμματα υλοποιούνται στο πλαίσιο της Πράξης «Ενίσχυση των προσόντων και της συλλογικής δράσης των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα που εκπροσωπούνται στη ΓΣΕΕ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση», με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο προγραμματισμός των εκπαιδευτικών δράσεων διά βίου μάθησης αποτελεί συνέχεια της 4ετούς συνεργασίας της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής με το ΙΝΕ/ΓΣΕΕ και περιλαμβάνει προγράμματα κατάρτισης διάρκειας 50 ωρών

(30 ώρες διά ζώσης και 20 εξ αποστάσεως) που παρέχονται μέσω μεικτής μεθοδολογίας, με εξαίρεση τα προγράμματα με τίτλο «Βασικές Δεξιότητες Η/Υ» που υλοποιούνται μόνο με δια ζώσης μορφή εκπαίδευσης συνολικής διάρκειας 50 ωρών.

Τα θεματικά αντικείμενα που πρόκειται να υλοποιηθούν είναι τα ακόλουθα: Βασικές δεξιότητες Η/Υ (με πιστοποίηση), οριζόντιες ξενόγλωσσες ικανότητες στον χώρο εργασίας – Αγγλικά, διαχείριση εργασιακού άγχους και διαχείριση συγκρούσεων στο χώρο εργασίας.

Η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα, λήγει τη Μ. Δευτέρα 22 Απριλίου και γίνεται στο εξής link http://www.inegsee.gr/aitisi/

Για το σύνολο των προγραμμάτων κατάρτισης η παρακολούθηση και η πιστοποίηση (όπου προβλέπεται) είναι δωρεάν.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της συμμετοχής στα προγράμματα, οι συμμετέχοντες θα λαμβάνουν βεβαίωση συμμετοχής και επιτυχούς ολοκλήρωσης/ παρακολούθησης.

Για την υποβολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται: ΙΝ.Ε./Γ.Σ.Ε.Ε. Θεσσαλίας, (Τζαβέλα 4, 41222 Λάρισα), Τηλ. 2410537489-90 ώρες: 9:00-15:00 καθώς και στην Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, (Ρούσβελτ & Οικονόμου εξ Οικονόμων 3Α, 3ος όροφος), Τμήμα Διά Βίου Μάθησης, τηλ.: 2410-680249-50, ώρες: 9:00- 15:00 κ.κ. Γούμενου Μαρία και Νημά Βασιλική.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass