«Εργοδοτικά εγκλήματα στους δήμους»

ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δημοσίευση: 20 Απρ 2019 15:37

Στην «υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων στους Δήμους» αφορούσε ενημερωτική ημερίδα που διοργάνωσε το Συνδικάτο Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ν. Λάρισας.

Στην ημερίδα, που έγινε χθες το απόγευμα σε αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, την κεντρική ομιλία έκανε ο πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Ν. Λάρισας, Γ. Παπαδόπουλος σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως το Συνδικάτο πήρε την πρωτοβουλία για την ημερίδα «μπροστά στα δεκάδες θανατηφόρα εργατικά ατυχήματα και στους εκατοντάδες σακατεμένους που μετρά ο κλάδος τα τελευταία χρόνια».

Προσθέτοντας ότι «η εντατικοποίηση της δουλειάς, η έλλειψη προσωπικού, ο γερασμένος και ελλιπώς συντηρημένος εξοπλισμός και οχήματα, οδηγούν στην πρόκληση σοβαρών ή και θανατηφόρων εργατικών ατυχημάτων, καθώς και στην εκδήλωση επαγγελματικών ασθενειών. Μόνο το τελευταίο διάστημα στο κλάδο μας μετράμε δεκάδες εργάτες που έχουν χάσει τη ζωή τους και εκατοντάδες σακατεύονται καθημερινά».

Στο πλαίσιο της ημερίδας παρεμβάσεις έκαναν ο ειδικός γιατρός εργασίας και μέλος του Δ.Σ. του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Χρ. Παπάζογλου καθώς και ο τεχνικός επιθεωρητής Εργασίας, Βασ. Όψιμος.  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass