Το πρόγραμμα Ακολουθιών του κ. Ιερώνυμου

Δημοσίευση: 22 Απρ 2019 15:09

Το πρόγραμμα Ακολουθιών του Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου ανακοίνωσε η Μητρόπολη κι έχει ως εξής:

- Σήμερα Μεγάλη Δευτέρα στις 19:30 θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Λαρίσης.

-Αύριο Μεγάλη Τρίτη στις 12:00 θα τελέσει το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λαρίσης και στις 7.30 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος Λαρίσης.

- Μεθαύριο Μεγάλη Τετάρτη στις 17:00 θα τελέσει το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στον Ιερό Ναό Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων Λαρίσης και στις 7:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Νιπτήρος στον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού Λαρίσης.

-Τη Μεγάλη Πέμπτη το πρωί θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμπελώνος, ενώ στις 7 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία των Αχράντων Παθών και της Σταυρώσεως του Κυρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λαρίσης.

-Τη Μεγάλη Παρασκευή το πρωί θα χοροστατήσει στην Ακολουθία της Αποκαθηλώσεως του Κυρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου. Στις 4 μ.μ. θα τελέσει την Ακολουθία της Αποκαθηλώσεως και του Επιταφίου Θρήνου στο νέο Κοιμητήριο Λαρίσης και στις 7:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης.

-Το Μεγάλο Σάββατο το πρωί θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λαρίσης. Στις 11 το βράδυ θα τελέσει την Ακολουθία της Αναστάσεως και θα λειτουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης.

-Την Κυριακή του Πάσχα στις 19:00 θα τελέσει τον Εσπερινό της Αγάπης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass