ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ: ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ, ΑΠΑΤΗΛΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ

«Με μηδενικό έργο ο απολογισμός του δημάρχου Τεμπών»

Δημοσίευση: 23 Απρ 2019 16:18

«Καμία έκπληξη δεν μας προξένησε ο απολογισμός του δημάρχου Τεμπών κ. Κολλάτου, καθώς για μια ακόμη φορά προτίμησε τα ασύστολα ψέματα, τις παραπλανητικές υποσχέσεις, ενώ με περισσή θρασύτητα, καλλιέργησε απατηλές ελπίδες.


Απροκάλυπτη και φθηνή κοροϊδία. Ας γνωρίζει όμως ότι οι δημότες του τον έχουν καταλάβει και δεν παρασύρονται πλέον από ανέξοδες υποσχέσεις».
Σκληρή κριτική στον δήμαρχο Τεμπών κ. Κολλάτο για τον απολογισμό του ασκεί ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης και υποψήφιος δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, κατηγορώντας τον για τη χαμένη μάχη της καθημερινότητας, την ελλιπή αξιοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων.
Σύμφωνα με τον κ. Μανώλη «στον απολογισμό των πεπραγμένων της δημαρχιακής του θητείας, ο απερχόμενος δήμαρχος Τεμπών κ. Κολλάτος, με θράσος και υπεροψία, όπως άλλωστε το συνηθίζει, υποστήριξε πως στις αυτοδιοικητικές εκλογές δεν απαιτείται κομματική προσέγγιση, αλλά ήθος των διοικούντων.
Φανταζόμαστε πως πρώτα απ΄ όλα αναφέρεται στο δικό του ήθος και των συνεργατών του, που δεν δίστασαν στα 9 χρόνια της θητείας τους, να «πουλάνε» εκδούλευση, ρουσφέτια και ελπίδα … η οποία βέβαια δεν ήρθε ποτέ!
Μας είπε ο κ. Κολλάτος πως «δώσανε και εξακολουθούνε να δίνουν μια καθημερινή μάχη, για τη βελτίωση των συνθηκών του δημότη σε όλα τα επίπεδα της ζωής του».
Αλήθεια…θα μπορούσε ο απερχόμενος δήμαρχος για την καθημερινή μάχη που λέει πως έδινε και δίνει για τους συνδημότες του, να τους απαντήσει παράλληλα: Tι έκανε συγκεκριμένα για την εσωτερική οδοποιία των χωριών του δήμου μας, για την καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων και δομών στα χωριά και στα «πολυδιαφημισμένα» παράλιά μας, για τον δημοτικό φωτισμό, τα αδέσποτα ζώα, κλπ;
Ο απολογισμός ήταν με γενικότητες και αερολογίες, διότι το έργο του είναι ένα μεγάλο μηδενικό.
Αναφορικά με τα έργα, ο κ. Κολλάτος καυχήθηκε για άλλη μια φορά για τις …. εντάξεις έργων στο ΕΣΠΑ.
Πρώτα απ’ όλα θα έπρεπε να γνωρίζει, ως άλλος «Νέστορας» της αυτοδιοίκησης, πως «οι επιδόσεις μιας δημοτικής αρχής όσον αφορά στα έργα, δεν χαρακτηρίζονται από τις εντάξεις, αλλά τη λειτουργικότητά τους και την προστιθέμενη αξία.
Ξέχασε να πει στους πολίτες, τον πραγματικό λόγο που ο βιολογικός του Πυργετού δεν λειτουργεί, ενώ έχει παραδοθεί το έργο από το 2008!
Τα μεγάλα έργα που οραματίζεται ο κος Κολλάτος, η ανάπτυξη και η ανάδειξη της Κοιλάδας των Τεμπών, ο ολοκληρωμένος κόμβος στο ύψος του Πυργετού, ο προαστιακός σταθμός στην Ιτέα Τεμπών, η επίλυση του οικιστικού ζητήματος στην παραλία Αιγάνης και η ανάπτυξη του ορεινού όγκου του Κισσάβου έχουν καταντήσει «γεφύρι της Άρτας».
Καταλήγοντας ο κ. Μανώλης αναφέρει πως «οι 36 σελίδες του απολογιστικού-προεκλογικού λευκώματος του απερχόμενου δημάρχου Τεμπών, που θα ζήλευαν ακόμη και μεγάλοι Δήμοι της χώρας πέραν του θεαθήναι, προκαλούν οργή σε όλους μας, όταν ξέρουμε ότι δεν υπάρχει ούτε φωτοτυπικό χαρτί για να τυπώσουν οι δάσκαλοι των σχολείων, σημειώσεις που χρειάζονται για τα μαθήματα των παιδιών!
Στην πραγματικότητα ο απολογισμός δεν ήταν τίποτε άλλο από μία καλοστημένη θεατρική παράσταση, με μεταφερόμενους κλακαδόρους και χειροκροτητές , υποτιμώντας τη νοημοσύνη των δημοτών που έχουν μάτια και βλέπουν, και γνωρίζουν από πρώτο χέρι τι έχει κάνει για αυτούς ο κ. Κολλάτος και οι δημοτικοί του σύμβουλοι , 9 χρόνια τώρα. Με άλλα λόγια, αναξιοπιστία, αναξιοκρατία, αδιαφάνεια είναι τα 3 χαρακτηριστικά της 9χρονης δημαρχιακής θητείας του και των συν αυτώ. Άνθρακας ο θησαυρός κ. Κολλάτε!».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass