Προσαγωγές και στη Λάρισα για «τζαμπατζήδες» σε τρένο

Δημοσίευση: 24 Ιουλ 2015 11:46

Στη Λάρισα μεταφέρθηκε σήμερα το μεσημέρι, το σκηνικό με τους νεαρούς, που επέβαιναν σε τρένο, χωρίς εισιτήριο, με προορισμό τη Βέροια, για την παρακολούθηση φεστιβάλ Ελευθερίας. Αστυνομικοί, που είχαν κληθεί από υπαλλήλους του ΟΣΕ, ανέμεναν στον σιδηροδρομικό σταθμό Λάρισας, μεσημβρινό τρένο από την Αθήνα και σύμφωνα με πληροφορίες προσήγαγαν γύρω στα δέκα άτομα, τα οποία στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερα.    

Παρόμοιο συμβάν έγινε γύρω στα μεσάνυχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή με το τελευταίο βραδινό τρένο Αθήνας -Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με ανάρτηση στο «Πρώτο Θέμα»: «Ένταση επικράτησε τα ξημερώματα στο σταθμό Λαρίσης όταν ομάδα περίπου 100 ατόμων επιχείρησε να ταξιδέψει στη Βέροια χωρίς να πληρώσει εισιτήριο. Η ομάδα των 100 είχε προορισμό το τριήμερο φεστιβάλ Ελευθερίας που πραγματοποιείται τις ημέρες αυτές στην Ημαθία. Οι εισπράκτορες και οι υπάλληλοι του ΟΣΕ δεν επέτρεψαν να ξεκινήσει το δρομολόγιο μέχρις ότου να βρεθεί μια λύση με αποτέλεσμα να υπάρξουν διαπληκτισμοί με τους επίδοξους τζαμπατζήδες. Κατά πληροφορίες, μάλιστα, υπήρξε ένταση και με επιβάτες του τρένου. Χρειάστηκε η επέμβαση ισχυρών δυνάμεων της αστυνομίας με διμοιρίες των ΜΑΤ και άνδρες της ομάδας ΔΕΛΤΑ, προκειμένου τα 100 άτομα να αποχωρήσουν από το τρένο για να ξεκινήσει το ταξίδι του. Τελικά οι αστυνομικοί προχώρησαν σε 16 προσαγωγές, τρεις εκ των οποίων μετατράπηκαν σε συλλήψεις.»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass