Στην Πυροσβεστική οι υποψήφιοι του ΚΚΕ

Δημοσίευση: 24 Απρ 2019 15:44

«Το ΚΚΕ επανειλημμένα έχει προειδοποιήσει τον ελληνικό λαό, ότι δεν μπορούν να προστατευτούν τα δάση, οι πόλεις και η λαϊκή περιουσία, χωρίς ριζική αλλαγή πολιτικής.

Στο πλαίσιο του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης, δεν μπορούν να καλυφθούν βασικές λαϊκές ανάγκες, να προστατευθούν και να διαχειριστούν η γη, το φυσικό περιβάλλον, τα δάση, οι πόλεις, η φυτική και ζωική παραγωγή και γενικά αυτή η τεράστια περιουσία υπέρ του λαού. Το ΚΚΕ θεωρεί ότι πρέπει να δυναμώσει ο προσανατολισμός, του εργατικού - λαϊκού κινήματος, αλλά και των πυροσβεστών και με αποφασιστικότητα να παλέψουν για άμεσα ζητήματα, σήμερα, που επείγει η αντιμετώπιση και η λύση τους».

Αυτό τονίστηκε κατά τη διάρκεια επίσκεψης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας, κλιμακίου της Τομεακής Επιτροπής του ΚΚΕ αποτελούμενο από την υποψήφια ευρωβουλευτή Μαρία Γαβαλά, και τους υποψήφιους περιφερειάρχη Θεσσαλίας και δήμαρχο Λάρισας Τ. Τσιαπλέ και Πέτρο Κρίκη καθώς και τον γραμματέα της οργάνωσης Άγγ. Σίμο και υποψηφίους συμβούλους της ΛΑ. ΣΥ.

Στη συνάντηση με τον διοικητή και με τους πυροσβέστες, από το κλιμάκιο επισημάνθηκε «ότι ενώ είμαστε μόλις δέκα μέρες πριν την έναρξη της νέας αντιπυρικής περιόδου, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για άλλη μια χρονιά όπως και οι προηγούμενες δεν πήρε ουσιαστικά μέτρα για την ενίσχυση της πυροπροστασίας της χώρας, όπως επιβάλλονταν υπό το βάρος των τραγικών συνεπειών από την πυρκαγιά στην Αττική». Επίσης κάλεσαν τους πυροσβέστες να υπερψηφίσουν το ΚΚΕ στην Περιφέρεια, τον Δήμο και στην Ευρωβουλή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass