Εδωσαν αίμα στον Αμπελώνα

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 80 ΦΙΑΛΕΣ

Δημοσίευση: 25 Απρ 2019 16:30

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Μεγάλη επιτυχία είχε η αιμοδοσία στον Αμπελώνα, αφού πάνω από 80 κάτοικοι του Αμπελώνα και της περιοχής άφησαν για λίγο τις πασχαλινές ασχολίες τους και προσήλθαν τη Μεγάλη Τρίτη από τις 9.00 το πρωί ως τη 1.00 το μεσημέρι, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αμπελώνα, για να πάρουν μέρος στην 83η εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Η Ελπίδα» για το Πάσχα και να προσφέρουν με την καρδιά τους και όλη την αγάπη τους μία φιάλη από το αίμα τους για τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.


Αξίζει, βέβαια να σημειωθεί ότι, από τους προσερχόμενους αιμοδότες, 14 εθελοντές προσήλθαν για 1η φορά, από τους οποίους οι 7 είναι κάτω των 25 ετών.
Τους αιμοδότες μας αυτούς, που προσέφεραν το αίμα τους στην αιμοδοσία της «Ελπίδας» για το Πάσχα, καθώς και όλους τους άλλους που εθελοντικά προσέρχονται για να προσφέρουν αίμα στις άλλες αιμοδοσίες του συλλόγου για το καλοκαίρι, το φθινόπωρο και τα Χριστούγεννα, το Δ.Σ. του Συλλόγου τούς ευχαριστεί θερμά και τους συγχαίρει από καρδιάς για την προσφορά τους, προβάλει την πράξη τους ως παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους κατοίκους του Αμπελώνα και της περιοχής και τους εύχεται ολόψυχα «Χρόνια Πολλά», «Καλό Πάσχα» και «Καλή Ανάσταση».
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο προσωπικό του Κέντρου Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λάρισας, στον εξαίρετο γιατρό κ. Σταμπουλτζή Ναούμ, καθώς και στις δύο ακούραστες νοσηλεύτριες κ. Αθανασίου Παρασκευή και Φώλα Καλλιόπη, που χάρη στην ευσυνειδησία και το υψηλό αίσθημα ευθύνης, από το οποίο διακατέχονται, η προχθεσινή μας αιμοληψία, πραγματοποιήθηκε ομαλά και με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass