Ηρθαμε για να ενώσουμε τους Λαρισαίους...

ΠΑΝ. ΓΟΥΛΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ

Δημοσίευση: 25 Απρ 2019 22:08

Η πορεία του προεκλογικού αγώνα ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 26ης Μαΐου στον Δήμο Λάρισας βρέθηκε χθες το μεσημέρι στο επίκεντρο της συνάντησης του υποψήφιου δημάρχου Παναγιώτη Γούλα και των δημοσιογράφων που παρακολουθούν την κίνησή του.

Η συνάντηση οργανώθηκε από το επιτελείο του στο κέντρο Vintage, σε μια ανάπαυλα της περιοδείας του στις λαϊκές αγορές και τις συνοικίες της πόλης και αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για χαλαρή ανταλλαγή απόψεων γύρω από τα στοιχεία που συνθέτουν τον προεκλογικό αγώνα στη Λάρισα τόσο για τον πρώτο όσο και για τον δεύτερο γύρο των εκλογών.

Ο ίδιος συμφωνεί ότι παρατηρούνται σημάδια πόλωσης, κλίμα με το οποίο πάντως όχι μόνο δεν συμφωνεί αλλά και αποτρέπει με κάθε ευκαιρία, γιατί όπως συνηθίζει να λέει "ήρθαμε για να ενώσουμε τις δυνάμεις της πόλης σε μια πορεία ανάπτυξης..." για να αναδείξει τη συνοικία και τα προβλήματά της βασικό στοιχείο της προεκλογικής της εκστρατείας καθώς "Λάρισα δεν είναι μόνο το κέντρο της...".

Ερωτηθείς για την αντιμετώπιση της παράταξής του από τη Συμπαράταξη του δημάρχου Απόστολου Καλογιάννη, που έχει και την επίσημη στήριξη του Κινήματος Αλλαγής, ο κ. Γούλας υποστήριξε πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες και οι υποψήφιοι εξηγούν στους Λαρισαίους όσα συνέβησαν στις διαδικασίες επιλογής του υποψήφιου δημάρχου, ενώ απαντώντας στις ερωτήσεις για τον δεύτερο γύρο των εκλογών σημείωσε ότι η παράταξή του δεν αποκλείεται να αποτελέσει την έκπληξη των εκλογών και να συμμετάσχει στις επαναληπτικές εκλογές.

Σε αντίθετη περίπτωση, αποκάλυψε ότι ο ίδιος θα καλέσει τους δύο μονομάχους του δεύτερου γύρου για συζητήσεις με στόχο την εξεύρεση προγραμματικών συγκλίσεων, τις οποίες θα κληθούν να αξιολογήσουν και να αποφασίσουν τα μέλη της παράταξης και του συνδυασμού του πριν την ανακοίνωση οποιασδήποτε απόφασης. Δίνοντας ο ίδιος αλλά και οι συνεργάτες του μάλιστα και μια πολιτική νότα στην απόφαση, παραδέχθηκαν τις εκτιμήσεις που θέλουν την παράταξη να καλείται να επιλέξει μεταξύ των προσκείμενων Απόστολου Καλογιάννη στον ΣΥΡΙΖΑ που είναι στρατηγικός αντίπαλος και της Ρένας Καραλαριώτου στη Νέα Δημοκρατία, η οποία θεωρείται πολιτικός αντίπαλος του Κινήματος Αλλαγής. 

Σημειώνεται ότι το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού θα λειτουργήσει στην Κούμα 23 απέναντι στο Γαλλικό Ινστιτούτο, ενώ τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου προγραμματίζονται για τις 10 Μαΐου, οπότε θα παρουσιαστεί και επίσημα το σύνολο των υποψηφίων του συνδυασμού.  

Δ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass