Αίθριος καιρός με αφρικανική σκόνη

ΜΕ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ Ο ΟΒΕΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 26 Απρ 2019 22:08

Με ηλιοφάνεια και υψηλή θερμοκρασία θα σουβλίσουν οι Λαρισαίοι και φέτος τον οβελία. Ο καιρός ήδη από χθες έχει ξεκαθαρίσει και σε γενικές γραμμές σήμερα και την Κυριακή του Πάσχα οι θερμοκρασίες θα είναι καλές για την εποχή και οι βροχές θα περιοριστούν.

Βέβαια τη βροχούλα δεν θα την αποφύγουμε το μεσημέρι προς απόγευμα του Μ. Σαββάτου, αλλά το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Επίσης, εξακολουθεί να είναι αισθητή η παρουσία σκόνης στην ατμόσφαιρα, αλλά σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΜΥ κ. Παναγιώτη Σκριμιζέα την Κυριακή του Πάσχα το φαινόμενο προβλέπεται ότι θα υποχωρήσει.

Αναλυτικότερα ο καιρός των επόμενων ημερών, σύμφωνα πάντα με τον κ. Σκριμιζέα, διαμορφώνεται ως εξής:

Σήμερα, Μ. Παρασκευή προβλέπεται αρχικά σχεδόν αίθριος καιρός. Το μεσημέρι – απόγευμα οι νεφώσεις θα αυξηθούν και στα ορεινά θα εκδηλωθούν όμβροι. Οι άνεμοι θα διατηρηθούν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 βαθμούς Κελσίου (η ελάχιστη) μέχρι 26 βαθμούς (η μέγιστη).

Αύριο, Μ. Σάββατο (27/4) θα ξεκινήσει με λίγες τοπικές νεφώσεις. Τις μεσημεριανές – απογευματινές ώρες οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν μπόρες ή/και καταιγίδες. Προς το βράδυ όμως ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 βαθμούς Κελσίου (η ελάχιστη) μέχρι 27 βαθμούς (η μέγιστη).

Την Κυριακή του Πάσχα (28/4) ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί ασθενείς και από το μεσημέρι νότιοι – νοτιοδυτικοί μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 βαθμούς Κελσίου (η ελάχιστη) μέχρι 26 βαθμούς (η μέγιστη). Γενικά αίθριος, και σχετικά ζεστός, προβλέπεται ο καιρός για την εβδομάδα της διακαινησίμου, με μέτριους από δυτικές διευθύνσεις ανέμους. Στα ορεινά υπάρχει πιθανότητα τις απογευματινές ώρες για μπόρες.

 

Ν.Π.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass