«Μεγάλη και ευρεία θα είναι η νίκη της ΝΔ στις Ευρωεκλογές»

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΑΚΗ ΣΤΗΝ «Ε»

Δημοσίευση: 26 Απρ 2019 15:42

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την ευκαιρία που μου δίνει να διεκδικήσω δεύτερη θητεία στο Ευρωκοινοβούλιο. Μαζί με όλους τους Έλληνες που θέλουν την πατρίδα ισχυρή στην Ευρώπη δίνουμε τη μεγάλη μάχη για την Ευρωβουλή. Οι εθνικές κάλπες θα φέρουν άμεσα την κυβέρνηση που μας αξίζει».

Αυτά ανέφερε, μεταξύ άλλων, επισκεπτόμενη τα γραφεία της «Ε», όπου συναντήθηκε με τον διευθύνοντα σύμβουλο Γιώργο Μιχαλόπουλο (φωτ.), ενώ συζήτησε και με τους συναδέλφους της δημοσιογράφους, η ευρωβουλευτής κι εκ νέου υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία Μαρία Σπυράκη, συνοδευόμενη από τον βουλευτή του κόμματος Χρ. Κέλλα.

Η κ. Σπυράκη είχε διαδοχικές επαφές, ενώ μίλησε για τον στόχο της ΝΔ στις Ευρωεκλογές, ο οποίος είναι «η ευρεία και καθαρή νίκη. Να αυξήσουμε σοβαρά τον αριθμό των ευρωβουλευτών μας, είμαστε 5 και από 7 και πάνω θα είναι επιτυχία» τόνισε χαρακτηριστικά.

Για τον αγροτικό πληθυσμό υποστήριξε πως «η νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική διαπραγματεύεται και ψηφίζεται και από την Ευρωβουλή. Μία ισχυρή εκπροσώπηση της Νέας Δημοκρατίας σημαίνει στήριξη των Ελλήνων παραγωγών και των συμφερόντων τους». Έδωσε επίσης έμφαση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τον τουρισμό, που έχουν ανάγκη τα έργα υποδομής που χρηματοδοτεί η Ευρωπαϊκή Ένωση. «Οφείλουμε -τόνισε- να υποστηρίξουμε προσπάθειες τοπικών παραγωγών με όλα τα διαθέσιμα εργαλεία από την Ε.Ε.».

Τέλος για το «Μακεδονικό» η κα Σπυράκη ανέφερε μεταξύ άλλων: «Για εμάς η Συμφωνία των Πρεσπών είναι βλαπτική για τα εθνικά συμφέροντα και αυτό άρχισε ήδη να φαίνεται».

ΕΠΑΦΕΣ

Την κα Σπυράκη υποδέχτηκαν στη Λάρισα ο Πρόεδρος Χρήστος Καπετάνος και τα μέλη της ΝΟΔΕ και ακολούθησε μια σύντομη και εποικοδομητική συνάντηση σε κεντρικό cafe της πόλης.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό στο Διοικητήριο της Περιφέρειας. Επίσης συναντήθηκε με τη Διοικούσα Επιτροπή του Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ για να συζητήσουν τις ευκαιρίες που δημιουργεί η Κυκλική Οικονομία και ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός για τη Θεσσαλία.

Ακόμη η κα. Σπυράκη επισκέφτηκε την Ελασσόνα συνοδευόμενη από τον Βουλευτή της ΝΔ Χρ. Κέλλα και είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Ελασσόνας και εκ νέου υποψήφιο Νίκο Ευαγγέλου.

Το βράδυ συμμετείχε στη λειτουργία της Σταύρωσης στον ι.ν. του Αγίου Νικολάου.

Η κα. Σπυράκη, που βραβεύτηκε φέτος ως η «Ευρωβουλευτής της Χρονιάς» για τη Βιομηχανία, την Έρευνα και την Καινοτομία, θα βρίσκεται ξανά στη Λάρισα στις 20 Μαΐου για την παρουσίαση του βιβλίου της για τις ευκαιρίες για νέες δουλειές στην Ε.Ε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass