Ανοιχτή η αγορά σήμερα για τα τελευταία πασχαλινά ψώνια

ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ - ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΑΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 27 Απρ 2019 15:00

Με τα ψώνια της τελευταίας στιγμής ολοκληρώνεται σήμερα το διευρυμένο πασχαλινό ωράριο στην αγορά της Λάρισας. Σήμερα τα εμπορικά καταστήματα των μελών του εμπορικού συλλόγου θα είναι ανοιχτά από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, ενώ εγχώριες, διεθνείς αλυσίδες και πολυκαταστήματα μέχρι τις 8 το βράδυ, ενώ τα σούπερ μάρκετ θα λειτουργήσουν ανάλογα με την επιχείρηση μέχρι τις 6 ή στις 7 το απόγευμα.

Η αγορά πλέον θα ξανανοίξει την ερχόμενη Τρίτη με το κανονικό της θερινό ωράριο (08:00 – 14:00), θα είναι κλειστή την επομένη, λόγω της Πρωτομαγιάς και την Πέμπτη 2 Μαΐου που θα επαναλειτουργήσει, θα ξεκινήσει και το 10ήμερο των ενδιάμεσων εαρινών εκπτώσεων. Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις στη Λάρισα θα διαρκέσουν έως και την Παρασκευή 10 Μαΐου, ενώ τα εμπορικά καταστήματα θα έχουν τη δυνατότητα προαιρετικά την Κυριακή 5 Μαΐου να είναι ανοιχτά.  

ΤΑ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ

Στο μεταξύ σήμερα λόγω των αργιών του Πάσχα οι καταναλωτές θα πρέπει να προμηθευτούν ψωμί για τρεις ημέρες καθώς τα αρτοποιεία θα παραμείνουν κλειστά. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της συντεχνίας αρτοποιών του νομού οι παραδοσιακοί φούρνοι της Λάρισας, την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα θα είναι κλειστοί και θα ξανανοίξουν την Τρίτη 30 Απριλίου, ημέρα κατά την οποία, λόγω της αργίας της Πρωτομαγιάς, θα διαθέτουν ψωμί για δύο μέρες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass