Υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ ο Δημ. Κουκούλης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ

Δημοσίευση: 27 Απρ 2019 15:22

Ο διευθυντής των Κ.Ε.Π. του Δήμου Λαρισαίων Δημήτρης Κουκούλης είναι ο 11ος κατά σειρά υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής στις ερχόμενες εθνικές εκλογές.

Η υποψηφιότητα του κ. Κουκούλη ανακοινώθηκε αργά προχθές το βράδυ από το Κεντρικό Συμβούλιο επιλογής υποψήφιων βουλευτών σε συνέχεια της απόφασης της 3ης συνεδρίασης της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής στις 16 Δεκεμβρίου και της εξουσιοδότησης στην Επιτροπή Ψηφοδελτίων για την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων των εθνικών εκλογών που δεν συμπεριλήφθηκαν στη διαδικασία αυτή.

Ο κ. Κουκούλης είναι διευθυντής των Κ.Ε.Π. του Δήμου Λαρισαίων. Είναι απόφοιτος του Πολιτικού τμήματος Νομικής του ΕΚΠΑ και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στη Διοίκηση και Διαχείριση Έργων και Προγραμμάτων (Project Management) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Για σχεδόν μία εικοσαετία συμμετέχει στο συνδικαλιστικό κίνημα μέσα από τον Σύλλογο Δημοτικών Υπαλλήλων Δήμων του Νομού Λάρισας του οποίου έχει διατελέσει γ.γ. και πρόεδρος, ενώ τα τελευταία έτη έχει εκλεγεί γενικός σύμβουλος στην ΑΔΕΔΥ. Από το 2000 έως και σήμερα εκτελεί χρέη γραμματέα της ΠΑΣΚΕ-ΟΤΑ του Νομού Λάρισας, είναι ηγετικό μέλος του Συμβουλίου της ΠΑΣΚΕ-ΟΤΑ (Συνδικαλιστική Ανατροπή) Ελλάδας και μέλος της γραμματείας της Δημοσιοϋπαλληλικής ανατροπής της ΑΔΕΔΥ. Από την αρχή της συνδικαλιστικής του δράσης έως και σήμερα είναι αιρετό μέλος του υπηρεσιακού συμβουλίου Δήμων Ν. Λάρισας, ενώ για μία τετραετία το υπηρέτησε και από τη θέση του προέδρου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass