Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο του «Νέου Κιλελέρ» στον Πλατύκαμπο

ΘΑΝ. ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ :«ΤΟ ΙΣΧΥΡΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ!»

Δημοσίευση: 03 Μαϊ 2019 15:54

«Η μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία που συστρατεύεται και δυναμώνει καθημερινά την παράταξή μας «Νέο Κιλελέρ» αποτυπώνεται σήμερα στο ψηφοδέλτιό μας, το ισχυρότερο ιστορικά ψηφοδέλτιο στον δήμο μας, και αύριο στη μεγαλύτερη ιστορικά νίκη σε εκλογές».

Αυτό επισήμανε ο δήμαρχος Κιλελέρ και εκ νέου υποψήφιος κ. Θανάσης Νασιακόπουλος μιλώντας χθες, σε μεγάλη συγκέντρωση στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Νέο Κιλελέρ», στον Πλατύκαμπο.

«Η σημερινή συγκέντρωση έρχεται να επιβεβαιώσει τα μηνύματα που φθάνουν από κάθε γωνιά του Δήμου μας. Μηνύματα καθαρής, αυτοδύναμης, ιστορικής νίκης, την Κυριακή 26 Μαΐου», υπογράμμισε καταχειροκροτούμενος ο κ. Αθ. Νασιακόπουλος και σημείωσε ότι «είναι η ίδια η κοινωνία που θέτει πολύ ψηλά τον πήχη της εκλογικής επίδοσης του συνδυασμού «Νέο Κιλελέρ».

Από κάθε πόλη και χωριό του Δήμου μας έρχονται πολίτες και δυναμώνουν την παράταξή μας. Πολίτες που μας ψήφισαν το 2014 αλλά και πολίτες που έκαναν τότε άλλη επιλογή αλλά στην πορεία διαπίστωσαν ότι είμαστε εμείς η μοναδική στον Δήμο μας αξιόπιστη δύναμη δημιουργίας και προκοπής.

Αυτή η μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία που δυναμώνει καθημερινά την παράταξή μας είναι βέβαιο ότι θα εκφραστεί στην κάλπη ώστε και στη νέα θητεία ο Δήμος μας να πορευτεί με σιγουριά και ασφάλεια, με συγκεκριμένο οραματικό και συνάμα ρεαλιστικό πρόγραμμα, με καθαρές σχέσεις και απόλυτη διαφάνεια όπως και στην προηγούμενη θητεία».

Ο κ. Θανάσης Νασιακόπουλος χαρακτήρισε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Νέο Κιλελέρ» ως το «ισχυρότερο που έχει παρουσιαστεί ιστορικά στον Δήμο, γιατί όπως δήλωσε «αντανακλά την ευρεία κοινωνική πλειοψηφία που συστρατεύεται με το συνδυασμό μας».

«Έχουμε δημοκρατικό καθήκον να εξηγήσουμε σε κάθε δημότη ότι κάθε ψήφος στην παράταξή μας «Νέο Κιλελέρ» έχει αξία. Κάθε ψήφος στο «Νέο Κιλελέρ» είναι για μας εντολή αλλά ταυτόχρονα μας δίνει δύναμη για να κάνουμε πράξη ένα νέο Δήμο Κιλελέρ, Δήμο σύγχρονο, λειτουργικό, «έξυπνο», που ενισχύει ουσιαστικά την ανάπτυξη με αιχμή τον αγροδιατροφικό τομέα και στηρίζει έμπρακτα την κοινωνία» κατέληξε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass