Ο κ. Ιερώνυμος στην πανήγυρη του Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Λαρίσης

Δημοσίευση: 04 Μαϊ 2019 15:42

Με λαμπρότητα τελέστηκε η Θεία Λειτουργία για την εορτή της Ζωοδόχου Πηγής στον ομώνυμο ναό της πόλεως Λαρίσης, ιερουργούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου.

Πλήθη πιστών προσήλθαν, προκειμένου να προσκυνήσουν τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας μας, ενώ το απόγευμα θα πραγματοποιήθηκε η μεγαλειώδης λιτανεία στους κεντρικούς δρόμους της Ενορίας, προεξάρχοντος του σεπτού μας Ποιμενάρχου. Παρών στη Θεία Λειτουργία και ο εορτάζων διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λαρίσης κ. Ζήσης Μπρούζας και πολλοί άρχοντες του τόπου μας. Προ της απολύσεως, ο κ. Ιερώνυμος χειροθέτησε στον βαθμό του Αναγνώστου ένα νέο παιδί που διακονεί στο Ιερό Βήμα και στο Αναλόγιο της Ενορίας, τον Τηλέμαχο Σταύρου. Με τη δέουσα κατάνυξη, παρουσία πλήθους κόσμου και των τοπικών αρχών τελέσθηκε χθες το απόγευμα η περιφορά της εικόνας στους δρόμους της συνοικίας των Αμπελοκήπων, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ιερώνυμου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass