Παραδίδονται πίστα skate και πολυγήπεδο

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ «ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ» ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΘΕΟΔ. ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ * ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Δημοσίευση: 07 Μαϊ 2019 15:10

Πυρετωδώς ετοιμάζονται από τον Δήμο Λαρισαίων τα 6 νέα πολυγήπεδα που θα εγκατασταθούν σε διάφορα σημεία της πόλης καθώς και μια νέα πίστα skate. Το πρώτο πολυγήπεδο καθώς και η πίστα skate που διαμορφώνονται στο «Πάρκο των Χρωμάτων» (πρώην Χατζηχαλάρ), θα παραδοθούν το πρωί της ερχόμενης Παρασκευής 10 Μαΐου, στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργανώνει ο Δήμος Λαρισαίων, με τη συμμετοχή μάλιστα του διεθνούς Ελληνα καλαθοσφαιριστή Θοδωρή Παπαλουκά.

Χθες το μεσημέρι ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, συνοδευόμενος από αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους και συνεργάτες του βρέθηκε στο «Πάρκο των Χρωμάτων», όπου ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών κατασκευής του πολυγηπέδου και της πίστας skate διαστάσεων 18 x 25 μέτρων.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο του σχετικού έργου που προκηρύχθηκε στα τέλη του 2018, θα κατασκευαστούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, άλλα πέντε πολυγήπεδα στη Νέα Σμύρνη, στην πλατεία Εργατικής Πρωτομαγιάς, στον Άγιο Γεώργιο, στην Τούμπα και στον Άγιο Θωμά.

Πρόκειται για χώρους αθλητισμού όπου τα παιδιά θα μπορούν να ασχοληθούν με το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο και άλλα αθλήματα, ενώ όλα τους θα έχουν περιφράξεις. Συνολικά το έργο έχει προϋπολογισμό 550.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους του Δήμου Λαρισαίων.

ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ

Για την παράδοση του πολυγηπέδου και της πίστας skate στο «Πάρκο των Χρωμάτων», που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Παρασκευής 10 Μαΐου, ο Δήμος Λαρισαίων έχει προετοιμάσει μια λιτή εκδήλωση με τη συμμετοχή ομάδων μαθητών γειτονικών σχολείων.

Από τις 9.30 το πρωί, ομάδες παιδιών, παρουσία γυμναστών θα συμμετάσχουν σε διάφορες δραστηριότητες αθλητικού περιεχομένου, ενώ στις 11.30 π.μ. ο Θοδωρής Παπαλουκάς, θα βρεθεί στον χώρο για να μιλήσει στα παιδιά, να μοιράσει μπάλες με υπογραφές αλλά και για να παίξει μπάσκετ με τους μικρούς μαθητές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass