Πρόσκληση Ρένας σε τηλεμαχίες

ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕ ΤΡΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΑ «ΝΤΙΜΠΕΪΤ»

Δημοσίευση: 08 Μαϊ 2019 16:00

Σε προεκλογικό ντιμπέιτ καλεί τους συνυποψηφίους της η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων, Ρένα Καραλαριώτου, ώστε η Λάρισα να ακολουθήσει τον σύγχρονο και υπεύθυνο τρόπο ενημέρωσης των πολιτών, ενόψει των εκλογών της 26ης Μαΐου.

Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά», σε επιστολή της, τόσο προς τους συνυποψηφίους της όσο και προς τους τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, υπογραμμίζει ότι με αυτόν τον τρόπο «μπορούμε να αναδείξουμε τη Λάρισα σε πόλη - πρότυπο πολιτικού πολιτισμού».

Αναλυτικά η ανοικτή επιστολή της κ. Καραλαριώτου:

«Ανοικτή επιστολή της Ρένας Καραλαριώτου προς τους Υποψηφίους Δημάρχους Λάρισας και τους Διευθυντές Τοπικών Τηλεοπτικών Σταθμών.

Αγαπητοί συνυποψήφιοι, Αξιότιμοι Διευθυντές των τοπικών τηλεοπτικών σταθμών, Θεωρώ ότι ήρθε η ώρα η Λάρισα να ακολουθήσει τον σύγχρονο και υπεύθυνο τρόπο ενημέρωσης των πολιτών ενόψει των εκλογών της 26ης Μαΐου.  Ήρθε η ώρα, σε αυτές τις εκλογές να αποφύγουμε τους παράλληλους μονόλογους, να καθίσουμε όλοι μαζί σε ένα τραπέζι και να παρουσιάσουμε με νηφαλιότητα τις ιδέες μας και τις προτάσεις μας, για το μέλλον της πόλης μας.

Να δώσουμε τη δυνατότητα στους πολίτες να ενημερωθούν για το περιεχόμενο των θέσεών μας. Να συγκρίνουν τα προγράμματά μας πάνω στα θέματα της καθημερινότητας, της οργάνωσης ενός σύγχρονου Δήμου, της κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης, του πολιτισμού, της εκπαίδευσης, του αθλητισμού.

Να διαπιστώσουν ποιος από τους υποψηφίους μπορεί να εφαρμόσει πολιτικές που θα προσελκύσουν νέες επενδύσεις και θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας στον τόπο μας. Προτείνω να διοργανωθούν τρία θεματικά διακαναλικά ντιμπέιτ, μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων Λάρισας. Για τη σωστή και υπεύθυνη ενημέρωση των πολιτών. Για να κάνουμε τη Λάρισα πόλη - πρότυπο στον πολιτικό πολιτισμό.

Η πρότασή μου απευθύνεται σε όλους τους συνυποψηφίους και σε όλους τους Διευθυντές των τοπικών τηλεοπτικών σταθμών. Οι θεματικές ενότητες μπορούν να προσδιορισθούν με συνεννόηση και συνεργασία όλων. Η διαδικασία διεξαγωγής των ντιμπέιτ μπορεί να προσδιορισθεί με τη συνεννόηση και συνεργασία όλων μας, ώστε να διασφαλίσουμε μια πολιτισμένη πολιτική αντιπαράθεση, χωρίς αντεγκλήσεις και άσκοπες συγκρούσεις. Θέλω να ελπίζω ότι θα υπάρξει η θετική ανταπόκριση τόσο από πλευράς υποψηφίων, όσο κι από πλευράς τοπικών Μέσων. Ώστε όλοι μαζί, να αναδείξουμε τη Λάρισα πόλη - πρότυπο πολιτικού πολιτισμού».

Με εκτίμηση Ρένα Καραλαριώτου 

 

«Ναι» από Γαμβρούλα, όροι από Βαϊούλη

Η πρώτη απάντηση στην πρόταση Καραλαριώτου ήρθε από τον κ. Κων. Βαϊούλη, υπ. δήμαρχο με την Αδέσμευτη Πατριωτική Κίνηση - «Λαρισαίων Κοινόν», ο οποίος ανέφερε: Συμφωνούμε με τη διεξαγωγή τηλεοπτικού διαλόγου-debate μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων με τους εξής όρους: 1. Ο τηλεοπτικός διάλογος να γίνει κατόπιν διαβούλευσης της διαπαραταξιακής επιτροπής, η οποία θα αποφασίσει για τους όρους και τις συνθήκες που θα διεξαχθεί, ώστε αυτός να είναι ενημερωτικός και ουσιαστικός. 2. Να τεθούν θέματα όχι επικοινωνιακού χαρακτήρα, για τα οποία ενδεχομένως ζητά τον διάλογο η κα Καραλαριώτου, αλλά ζητήματα που αφορούν στο μέλλον της πόλης όπως το κλείσιμο των ΤΕΙ, η δημιουργία hotspot μεταναστών στο στρατόπεδο Μπουγά, η μέριμνα για τους ξενιτεμένους Λαρισαίους κ.ά.

* Αργά το βράδυ ο υπ. δήμαρχος κ. Ν. Γαμβρούλας δήλωσε: «Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί έναν ανοιχτό, δημοκρατικό, ευπρεπή και με κανόνες διάλογο. Αποδεχόμαστε την πρόσκληση για τηλεοπτική συζήτηση (ντιπέιτ) με οποιουσδήποτε όρους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass