Ποδηλατικός Γύρος στον Αμπελώνα

ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΛΠΙΔΑ» ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 09 Μαϊ 2019 22:02
Στιγμιότυπο από την περσινή εκδήλωση Στιγμιότυπο από την περσινή εκδήλωση

Ο 6ος Ποδηλατικός Γύρος του Αμπελώνα θα πραγματοποιηθεί από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών «Η Ελπίδα» αύριο Παρασκευή, 10 Μαΐου με ώρα εκκίνησης 10 πρωί από τη νότια είσοδο της Γιορτής Κρασιού Αμπελώνα, επί της οδού Γρ. Λαμπράκη.

Ο Ποδηλατικός Γύρος που φέτος, για πρώτη φορά, πραγματοποιείται, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας- Π.Ε. Λάρισας, εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων του συλλόγου, για την παραπέρα καλλιέργεια και διάδοση της ιδέας και του θεσμού της εθελοντικής αιμοδοσίας, στην πόλη και γενικότερα στον Δήμο Τυρνάβου και αποτελεί θεσμό πλέον για την πόλη του Αμπελώνα.

Τον Ποδηλατικό Γύρο οργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η Ελπίδα» σε συνεργασία με τους διευθυντές, το διδακτικό προσωπικό, τους γονείς και τους μαθητές όλων των σχολείων του Αμπελώνα με τον διπλό στόχο:

-Να εμπνεύσουν στους νέους την αγάπη για το ποδήλατο, που αποτελεί το κατεξοχήν φιλικό προς το περιβάλλον μεταφορικό μέσο και

-Να διαδώσουν ακόμη περισσότερο στους κατοίκους του Αμπελώνα και της περιοχής την ιδέα και τον θεσμό της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Οι ποδηλατοδρόμοι θα φορούν καπέλα και μπλουζάκια, προσφορά της Περιφέρειας Θεσσαλίας- Π.Ε. Λάρισας με μηνύματα για την αιμοδοσία, θα κρατούν άσπρα και κόκκινα μπαλόνια, προσφορά του συλλόγου και θα κινηθούν ομαδικά.

Στο τέλος του ποδηλατικού γύρου θα γίνει η τελετή λήξης, στη διάρκεια της οποίας θα ειπωθούν λίγα λόγια για τους σκοπούς του ποδηλατικού γύρου και θα κληρωθούν πέντε ποδήλατα, ένα για κάθε σχολείο και δεκαπέντε κάσκες, τρεις για κάθε σχολείο, προσφορά του συλλόγου στους συμμετέχοντες.

Τέλος, θα επιδοθεί σε όλους τους μαθητές ένα αναμνηστικό δίπλωμα, για να θυμούνται τη συμμετοχή τους στον 6° Ποδηλατικό Γύρο Αμπελώνα του Συλλόγου «Η Ελπίδα».

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass