«Ισχυρή εντολή από την πρώτη Κυριακή για να αλλάξει ο Δήμος μας σελίδα»

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΜΠΩΝ Γ. ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ

Δημοσίευση: 10 Μαϊ 2019 16:07

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και παρουσία πλήθους κόσμου ο υποψήφιος δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης παρουσίασε στο Μακρυχώρι τον συνδυασμό του «Νέα Δύναμη», κηρύσσοντας την επίσημη έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας.

Ο κ. Μανώλης αναφέρθηκε στην αξιοπιστία, στην εντιμότητα και την ειλικρίνεια, αξίες στις οποίες θα οικοδομήσει το έργο του και θα στηριχθεί η επόμενη δημοτική του αρχή. Αναφέρθηκε στον αείμνηστο δήμαρχο Μακρυχωρίου Ζήση Λιούπα, τονίζοντας τα εξής: «Από δω, από την πλατεία που έχει το όνομα ενός ανθρώπου που είναι συνώνυμο της διεκδίκησης, των έργων, της αγάπης για τον τόπο του, του αείμνηστου Ζήση Λιούπα, ξεκινάμε τον νικηφόρο αγώνα μας για τις εκλογές της 26ης Μαΐου».

Εξήγησε γιατί «οι δημοτικές εκλογές είναι σημαντικές, καθώς αφορούν όλους μας, τα σπίτια μας, τα παιδιά μας, τη δουλειά μας, την καθημερινότητά μας. Η ζωή στα μικρά μέρη δεν είναι απρόσωπη. Έχει όνομα, επίθετο και προσωπική σχέση. Άρα, και η ψήφος δεν μετράει απλώς ως ποσοστό, αλλά έχει νόημα, αποκτάει δύναμη που επηρεάζει άμεσα τη ζωή μας. Ζητώ να μου δώσετε τη δύναμη να παλέψω για σας. Ζητώ να είστε δίπλα μου για να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για τον Δήμο Τεμπών».

Ο κ. Μανώλης άσκησε κριτική «στην απερχόμενη δημοτική αρχή», τονίζοντας πως «πολλοί μιλούν για πολυσυλλογικότητα, λίγοι όμως την κάνουν πράξη! Πολλοί υπόσχονται ότι θα χτίσουν το σπίτι που θα έχει θέση για όλους, όμως δυστυχώς την επομένη οι καρέκλες είναι για λίγους και γνωστούς».

Τέλος δεσμεύθηκε πως «η πόρτα της Δημοτικής Αρχής της «Νέας Δύναμης» θα είναι ανοιχτή για όλους» και ζήτησε «ισχυρή εντολή από την πρώτη Κυριακή για να κάνουμε πραγματικότητα αυτά που πρεσβεύουμε, για να συνεργαστούμε με όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου μας. Ζητώ ισχυρή εντολή από την πρώτη Κυριακή γιατί ο Δήμος μας πρέπει να αλλάξει σελίδα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass