«Θα είμαστε στην “άλλη όχθη” παλεύοντας για φιλολαϊκά μέτρα»

Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΤΖΗΚΡΑΧΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Δημοσίευση: 10 Μαϊ 2019 22:12

Μαζική και με παλμό ήταν η χθεσινή συγκέντρωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Τυρνάβου και του υποψήφιου δημάρχου κ. Στέλιου Χατζηκράχτη.

Σε κλίμα ενθουσιασμού, ενότητας και σιγουριάς για την επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση, ο Στέλιος Χατζηκράχτης ζήτησε ο λαός στην κάλπη να εκφράσει πολιτικά τη λαϊκή οργή και αγανάκτησή του. Κάλεσε να δυναμώσει η φωνή του εργαζομένου, του ανέργου, του αγρότη, του κτηνοτρόφου, του αυτοαπασχολούμενου, των γυναικών και της νεολαίας μέσα από την υπερψήφιση του συνδυασμού της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε Δήμο και Περιφέρεια και του ΚΚΕ στην Ευρωβουλή.

Ο υπ. δήμαρχος επικεντρώθηκε στον «Κλεισθένη» με τον οποίο, όπως είπε, «καταρρέει οποιοδήποτε φιλολαϊκό προσωπείο διαθέτει ο θεσμός της Τοπικής Διοίκησης» και άσκησε κριτική στη Δημοτική Αρχή του ΣΥΡΙΖΑ για την παράδοση δημοτικής περιουσίας και υποδομών σε επιχειρηματικούς ομίλους.

Αμέσως μετά ξεκαθάρισε ότι: «Όλοι εμείς που συμμετέχουμε στον συνδυασμό της «Λαϊκής Συσπείρωσης» καθώς και ένα μεγάλο μέρος συμπολιτών μας που τον στηρίζει, στεκόμαστε απέναντι στις δυσκολίες και στα καθημερινά προβλήματα με ήθος και αξιοπρέπεια, διεκδικώντας λύσεις στα μεγάλα προβλήματα».

Και συνέχισε: «Δεν έχουμε δεσμεύσεις σε κανέναν, δεν παλεύουμε για θέσεις και καρέκλες που θα τις χρησιμοποιήσουμε την επόμενη μέρα για ιδιοτελείς σκοπούς, αλλά θα τις χρησιμοποιήσουμε ως εργαλείο στα χέρια του λαού.

-Θα αναδεικνύουμε τα προβλήματα και θα αγωνιζόμαστε μαζί με τον συμπολίτη για καλύτερη ποιότητα ζωής, για αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου, για τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

-Θα στεκόμαστε απέναντι στη λογική της ανταποδοτικότητας και της εμπορευματοποίησης των δημοτικών υπηρεσιών. Κατά της παροχής υπηρεσιών στη λογική «κόστους – οφέλους».

-Δεν θα γίνουμε μεσάζοντες της κάθε αντιλαϊκής εξουσίας, αλλά θα είμαστε μαζί με τον λαό, κατά των κυβερνητικών επιλογών που τον έχουν εξαθλιώσει.

-Θα διεκδικούμε φιλολαϊκά μέτρα που θα πηγαίνουν τη ζωή μπροστά και θα κινητοποιούμαστε για επανασυνδέσεις ρεύματος λαϊκών νοικοκυριών και ενάντια σε πλειστηριασμούς περιουσιών.

-Δεν θα είμαστε τα «καλά παιδιά» που υπηρετούν τα συμφέροντα των λίγων. Θα είμαστε σε «άλλο μήκος κύματος», στην «άλλη όχθη» και δεν θα διστάσουμε να απειθαρχήσουμε εν γνώσει των συνεπειών.

Στη νεολαία, τους 17άρηδες που φέτος ψηφίζουν για πρώτη φορά τούς λέμε χωρίς καμία αναστολή, η πρώτη τους ψήφος να είναι αγωνιστική, να ενισχύει τον δρόμο της ανυπακοής και της αντίστασης, γιατί τους έχουν ετοιμάσει ένα μέλλον που είναι μικρό σε σύγκριση με τα όνειρά τους, που είναι πολύ μεγάλα. Αξίζει λοιπόν και η νεολαία σήμερα να κάνει το βήμα, να τολμήσει, να συμπορευτεί με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», κατέληξε ο υπ. δήμαρχος.

Αμέσως μετά ο κ. Χατζηκράχτης παρουσίασε τους υποψηφίους του συνδυασμού του.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass