«Ισχυρή εντολή για την πόλη που θέλουμε»

ΖΗΤΗΣΕ ΧΘΕΣ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΣΑΜΕΡ- ΑΘ. ΑΜΑΡΙ

Δημοσίευση: 11 Μαϊ 2019 22:00

Παρουσία πλήθους κόσμου και μέσα σε ένα κλίμα αισιοδοξίας για το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα ο υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου κ. Σάμερ – Αθανάσιος Αμάρι και τα στελέχη του συνδυασμού του «Η Πόλη που θέλουμε» πραγματοποίησαν χθες το βράδυ στο κέντρο του Τυρνάβου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου τους.

Ο κ. Αμάρι αρχικά αναφέρθηκε στις αυτοδιοικητικές εκλογές, στις 26 Μαΐου, οι οποίες όπως σημείωσε «διεξάγονται σε μια δύσκολη πολιτική, κοινωνική και οικονομική συγκυρία για τη χώρα και τον Δήμο Τυρνάβου. Θα διεξαχθούν, πρόσθεσε, σ’ ένα περιβάλλον, όπου ο Δήμος Τυρνάβου, χρειάζεται όραμα, στόχους και λύσεις, προκειμένου να υπάρξει προοπτική για το μέλλον του Δήμου και τις υπηρεσίες του προς τους δημότες. Η κρίση που σήμερα μαστίζει σε όλα τα επίπεδα την κοινωνία, δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσει από τις βασικές μας αρχές και αξίες».

 Και συνέχισε: « Ο συνδυασμός μας διεκδικεί την ψήφο των συμπολιτών μας στον Δήμο Τυρνάβου και βασίζεται στις αρχές της διαφάνειας, της συλλογικής λειτουργίας, της ισοτιμίας, της εντιμότητας, των δημοκρατικών διαδικασιών. Σέβεται και εκτιμά τη σοφία - εμπειρία- έργα - απόψεις των «παλιών» και τα συνθέτει με τον ενθουσιασμό των νέων που έχουν μεγαλύτερα όρια σκέψης και δράσης, για να βρίσκει τις λύσεις. Ό,τι ακριβώς απαιτεί το σήμερα αλλά κυρίως το αύριο.

Ο κ. Σάμερ – Αθανάσιος Αμάρι σημείωσε για τον Δήμο Τυρνάβου ότι «πρέπει να έχει τη δική του ταυτότητα. Με θέληση να αξιοποιηθεί η ιστορία του τα πλεονεκτήματά του και το καταπληκτικό ανθρώπινο κεφάλαιό του. Να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις και οι υποδομές που θα οδηγούν στη βιώσιμη ισόρροπη ανάπτυξη. Μαζί με τους νέους να διαμορφωθεί το μέλλον του τόπου».

Και κατέληξε: «Θέλουμε ο δήμος μας να γίνει μια σύγχρονη πόλη, παράδειγμα προοδευτικής και ανεπτυγμένης κοινωνίας, που νοιάζεται για όλους τους δημότες του. Θέλουμε ο δήμος μας να είναι πόλος έλξης τόσο για τους κατοίκους του όσο και για τους ανθρώπους άλλων πόλεων και χωρών.

Διαθέτουμε εμπειρία, γνώση, ενθουσιασμό, μεράκι, αγάπη, όρεξη για δουλειά και συνεργασία, ώστε να κάνουμε με τη στήριξή σας το όραμά μας για τον Δήμο Τυρνάβου, πραγματικότητα! Για όλα τα παραπάνω που θέλουμε να πετύχουμε, σχεδιάσαμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα».

Τέλος ο κ. Αμάρι παρουσίασε τους υποψήφιους του συνδυασμού του.

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass