Περιοδεία της «Λαρισαίων Κοινόν» στη συνοικία Αλκαζάρ

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2019 15:12

Ο υποψήφιος δήμαρχος της αδέσμευτης πατριωτικής παράταξης «Λαρισαίων Κοινόν» Κωνσταντίνος Βαϊούλης συνοδευόμενος από υποψηφίους της παράταξης περιόδευσε στη συνοικία Αλκαζάρ.

Αντάλλαξε απόψεις με κατοίκους της περιοχής στην πλατεία της συνοικίας, στο ΚΑΠΗ αλλά και στις περισσότερες οδούς. Επίσης ο κ. Βαϊούλης είχε συνάντηση και με το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλκαζάρ, ο πρόεδρος του οποίου, Αχ. Μεταξιώτης του έθεσε μια σειρά αιτημάτων των κατοίκων της περιοχής. Ο κ. Βαϊούλης τόνισε ότι για τα αιτήματα που είναι πιεστικά θα συνεργαστεί με τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες για να υπάρξει άμεση λύση, ενώ έμεινε κατάπληκτος από το γεγονός ότι για γραφειοκρατικούς λόγους καθυστερεί η ανέγερση του Ι.Ν. Αγίας Αικατερίνης, που θα αναβαθμίσει όλη την περιοχή του πάρκου, και για το γεγονός ότι η κοντινότερη λαϊκή αγορά είναι σε απόσταση 2 χλμ. από τα όρια της συνοικίας. Τον κ. Βαϊούλη συνόδευσαν οι υποψ. δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης: Αργυρίου – Γαλάνη Σταυρούλα, Κουτσιού Ελένη, Τσούρβα Ζωή και Τσιάρας Δημήτρης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass