Γιόρτασαν την Ημέρα της Μητέρας

Τα γυναικεία σωματεία της Λάρισας με εκδήλωση στον Λόφο του Φρουρίου

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2019 20:00

Με λουλούδια και ποιήματα σε μία σεμνή τελετή στο Άγαλμα της Μητέρας, τίμησαν το πρόσωπο που χαρίζει τη ζωή και αποτελεί σύμβολο παντοτινής αγάπης, στοργής και θυσίας, τη μάνα, τα γυναικεία σωματεία της πόλης Λύκειον των Ελληνίδων, Ελληνική Μέριμνα, Φίλες της αγάπης, Σώμα Ελλήνων Οδηγών.

Μικροί και μεγάλοι βρέθηκαν στον χώρο για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση που ξεκίνησε με τον Αρχιμανδρίτη π. Αχίλλιο Τσούτσουρα που έψαλε το «Χριστός Ανέστη». Στη συνέχεια η γραμματέας του Λυκείου Ελληνίδων κ. Μαρία Παπαπούλιου σε σύντομο χαιρετισμό της σημείωσε «Η μητέρα δημιουργεί ανθρώπους. Είναι πλάστης ψυχών και σωμάτων. Είναι μεγάλος ο ρόλος της και σπουδαία η αποστολή της. Έχει μια δύναμη τεράστια και αναντικατάστατη. Είναι ο πρωταγωνιστής στον ευγενέστερο και δυσχερέστερο ρόλο της ανατροφής των παιδιών. Είναι το παν, γιατί συνειδητά και ασυνείδητα, διαπλάθει τον χαρακτήρα του παιδιού της. Είναι μεγάλη χαρά, μα και ευθύνη. Η μητέρα είναι ο συμπαραστάτης, ο βοηθός, ο οδηγητής και ο σύμβουλος, η ελπίδα και η παρηγοριά. Είναι μια έννοια χωρίς εθνικότητα είναι μια λέξη χωρίς χρονολογία, είναι ένα πανανθρώπινο σύμβολο». Ακολούθησαν ποιήματα αφιερωμένα στη Μάνα και κατάθεση στεφάνων, ενώ πολλά παιδιά που ήταν στον χώρο ευχήθηκαν χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες.

Ν.Π.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass