Ισχυρή βούληση η πάταξη του παρεμπορίου

ΔΗΛΩΣΕ Ο ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Κ. ΒΑΪΟΥΛΗΣ

Δημοσίευση: 14 Μαϊ 2019 15:32

Στη λαϊκή αγορά της συνοικίας Νεάπολης περιόδευσαν το πρωί του Σαββάτου ο υποψήφιος δήμαρχος της «Λαρισαίων Κοινόν» Κων/νος Βαϊούλης με κλιμάκιο της παράταξης.

Ο κ. Βαϊούλης συνομίλησε με παραγωγούς, εμπόρους αλλά και απλούς πολίτες. Τόσο ο πρόεδρος των βιομηχανικών προϊόντων λαϊκών αγορών Ν. Λάρισας Μαργαρίτης Τσιάρας, όσο και ο πρόεδρος του συλλόγου οπωροπωλών λαϊκών αγορών Ν. Λάρισας Ιωάννης Ποτούλας ενημέρωσαν τον κ. Βαϊούλη για τα προβλήματα των λαϊκών αγορών της πόλης μεταξύ των οποίων το φαινόμενο του παρεμπορίου και των πωλητών άνευ αδειών και παραστατικών που προκαλούν αθέμιτο ανταγωνισμό έναντι των νόμιμων πωλητών, την έλλειψη διαγράμμισης στους περισσότερους χώρους αλλά και την υποβάθμιση των λαϊκών αγορών ως θεσμού. Η «Λαρισαίων Κοινόν» θεωρεί αλληλένδετο τον θεσμό των λαϊκών αγορών με την τοπική κοινωνία της πόλης μας, στηρίζει το αίτημα των παραγωγών-εμπόρων για αναβάθμισή τους και παράλληλα δεσμεύεται για την πάταξη του παρεμπορίου που αποτελεί μάστιγα για τους νόμιμους επιχειρηματίες.

 Ο κ. Βαϊούλης δήλωσε στους προέδρους των λαϊκών αγορών: «Στον συνδυασμό μας υπάρχει η ισχυρή πολιτική βούληση για την καταπολέμηση της ανομίας και την επιβολή της νομιμότητας. Η Δημοτική Αστυνομία πρέπει να αναβαθμιστεί αλλά και να ενεργοποιηθεί με εντατικοποίηση των ελέγχων με στόχο την εξάλειψη του παράνομου εμπορίου. Οι νόμιμοι επιχειρηματίες και οι παραγωγοί θα μας έχουν συμπαραστάτες και αρωγούς. Η τήρηση της ασφάλειας και της τάξεως σε όλους τους δημόσιους χώρους αποτελούν βασικές προτεραιότητες του συνδυασμού «Λαρισαίων Κοινόν». Τον κ. Βαϊούλη συνόδευσαν οι υποψήφιοι δημ. σύμβουλοι της παράταξης: Βελεσιώτη Μαρία, Βλαμούλης Γιώργος, Δεληβέρης Βασίλης, Μπαλασίνας Νίκος, Νάρης Αλέξανδρος, Πουλιάνας Βασίλειος, Τσούκας Βίκτωρ και Τσιάρας Δημήτρης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass