Επίσκεψη της υποψήφιας ευρωβουλευτή του ΚΙΝΑΛ

Μένης Μαλλιώρη στο ΟΚΑΝΑ

Δημοσίευση: 16 Μαϊ 2019 16:05

Το Κέντρο Πρόληψης Λάρισας και το «Εργαστήρι Ζωής» επισκέφθηκε η υποψήφια ευρωβουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής κ. Μένη Μαλλιώρη, καθηγήτρια της Ψυχιατρικής, πρώην ευρωβουλευτής και πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ, στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποιεί στην περιοχή της Θεσσαλίας, ενόψει των επικείμενων εκλογών.

Κατά την επίσκεψή της η κ. Μαλλιώρη συναντήθηκε με την πρόεδρο κ. Ευαγγελία Λιακούλη, τη διοίκηση και τα στελέχη του Κέντρου, ενώ επισκέφθηκε και τα τμήματα του «Εργαστηρίου Ζωής» και συναντήθηκε με τους εκπαιδευτές και τους συμμετέχοντες, παιδιά και ενήλικες.

«Η δουλειά που γίνεται στο Κέντρο είναι πραγματικά σπουδαία», τόνισε η κ. Μαλλιώρη για να προσθέσει ότι «οι άνθρωποι που υπηρετούν τον χώρο, είτε είναι διοίκηση, είτε στελέχη, είτε εκπαιδευτές καταθέτουν την ψυχή τους και γι’ αυτό τον λόγο προκύπτουν αυτά τα θεαματικά αποτελέσματα, που είναι πλέον μετρήσιμα και απτά. Θέλουμε την Ευρώπη της δημιουργίας, της κοινωνικής συνοχής και της μεγάλης συμβολής στην ψυχοκοινωνική ανάπτυξη των πολιτών της. Το Κέντρο Πρόληψης και το Εργαστήρι Ζωής αποτελούν ένα ξεχωριστό παράδειγμα συνέργειας και καινοτομίας για τη χώρα μας και την Ευρώπη».

Από την πλευρά της η πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης Λάρισας κ. Ευαγγελία Λιακούλη, εξήρε τη συμβολή της Μαλλιώρη στη δημιουργία του «Εργαστηρίου Ζωής», στην ανάπτυξη του Κέντρου Πρόληψης και στην επίτευξη των μεγάλων τους στόχων. «Αυτή ήταν ο άνθρωπος που μας ενθάρρυνε είπε στα πρώτα μας βήματα και με την ιδιότητά της τότε της προέδρου του ΟΚΑΝΑ, κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να δημιουργηθεί η καινοτόμος δομή του «Εργαστηρίου Ζωής». Την ευχαριστούμε που μας πίστεψε. Την ευχαριστούμε που μας ενθάρρυνε. Την ευχαριστούμε που στάθηκε αρωγός στο έργο μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass