Νέοι υπόγειοι κάδοι απορριμμάτων στις συνοικίες

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΣΕ ΙΚΑ, ΕΦΟΡΙΑ

Δημοσίευση: 17 Μαϊ 2019 16:20

Ξεκίνησε από τον Δήμο Λαρισαίων η τοποθέτηση νέων υπόγειων συστημάτων κάδων στη Λάρισα. Πρόκειται για 74 νέους κάδους που θα τοποθετηθούν σε κομβικά σημεία σε όλες σχεδόν τις συνοικίες.

Όπως σημειώνεται από τον Δήμο Λαρισαίων «η εγκατάσταση των νέων κάδων ξεκίνησε από την περιοχή της Νεάπολης, με την τοποθέτηση τριών συστοιχιών (σύνολο 9 κάδοι) για σύμμεικτα και ανακυκλώσιμα απορρίμματα. Η προμήθεια και εγκατάσταση των νέων κάδων είναι προϋπολογισμού 1,1 εκατ. ευρώ και η εγκατάσταση και των 74 νέων κάδων θα ολοκληρωθεί σε 6 περίπου μήνες.

Την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκονται και εργασίες τροποποίησης απορριμματοφόρων προκειμένου να είναι συμβατά για την αποκομιδή των απορριμμάτων από τα νέα συστήματα υπόγειων κάδων».

Στο σημείο τοποθέτησης των κάδων βρέθηκε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, συνοδευόμενος από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Αλέξη Μπατζανούλη.

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ

Στο μεταξύ, ο δήμαρχος Λαρισαίων και επικεφαλής της «Συμπαράταξης» Απ. Καλογιάννης, συνοδευόμενος χθες από υποψηφίους επισκέφθηκε την Α’ ΔΟΥ Λάρισας καθώς και τα γραφεία του ΙΚΑ. Ο δήμαρχος και οι υποψήφιοι της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» συνομίλησαν με πολίτες και υπαλλήλους και διένειμαν έντυπο υλικό.  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass