Ο Χρ. Καπετάνος καλεί Νικολέττα Μπασδέκη

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ "ΝΟΘΕΙΑΣ" ΤΟΥ ΛΕΥΤ. ΑΥΓΕΝΑΚΗ

Δημοσίευση: 18 Μαϊ 2019 16:35

«Και το συνακόλουθο ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί και από την εκπρόσωπο του τοπικού Δικηγορικού Συλλόγου, είναι πότε συνήλθε διά της φυσικής παρουσίας των μελών της η Συντονιστική;».

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας ΝΔ και δικηγόρος Χρ. Καπετάνος, καλεί την πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Νικολέττα Μπασδέκη να τοποθετηθεί στο θέμα που ανέκυψε με τις δηλώσεις του γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη για πιθανότητα νοθείας στις εκλογές και την προκληθείσα εξ αυτής ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος.

Και ο κ. Καπετάνος προσθέτει μεταξύ άλλων: «Εφόσον, τόσο στη δήλωση του Γραμματέα της ΝΔ, όσο και στη δήλωση της Συντονιστικής Επιτροπής, παρατηρείται η αυτονόητη ταύτιση απόψεων, ως προς την απόλυτη εμπιστοσύνη προς τους Έλληνες δικηγόρους, γεννάται το ερώτημα: Προς τι αυτή η εμπρηστική δήλωση της Συντονιστικής, λίγες ημέρες προ των εκλογών; Η δήλωση Χαρίτση ότι «η ατζέντα της ΝΔ περιλαμβάνει ακόμη και σχεδιασμούς πρόκλησης πολιτικής ανωμαλίας», γιατί δεν αποδοκιμάστηκε από τη Συντονιστική;

Προφανώς οι δικηγόροι είναι οι εγγυητές της δημοκρατικής νομιμότητας, αλλά ταυτόχρονα και οι θεματοφύλακές της από οιαδήποτε μη νόμιμη ενέργεια, απ’ όπου κι αν προέρχεται. Αυτός είναι άλλωστε και ο ρόλος του διορισμού μας σε κάθε εκλογική αναμέτρηση».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass