Εκκλησιαστικά νέα

Δημοσίευση: 21 Μαϊ 2019 15:34

Αγρυπνία στον Άγιο Αχίλλιο

Την Κυριακή 26 Μαΐου στις 8.30 μ.μ. θα τελεστεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου ιερά αγρυπνία για τη μνήμη του οσίου πατρός ημών Ιωάννου του Ρώσου, του νέου ομολογητού.

Θα περιλαμβάνει το Μικρό Απόδειπνο, τον Εσπερινό μετ΄αρτοκλασίας, τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία, κατά την οποία οι πιστοί θα έχουν μια ακόμη ευκαιρία να κοινωνήσουν των Αχράντων Μυστηρίων.

Ομιλία στη ΓΕΧΑ

Την Πέμπτη 23 Μαΐου στις 7.00 μ.μ. θα μιλήσει στην αίθουσα της ΓΕΧΑ, Μανδηλαρά 14, ο π. Απόστολος Τσολάκης, θεολόγος, φιλόλογος, μέλος της αδελφότητος θεολόγων «ο Σωτήρ» με θέμα «Υπουλες μεθοδεύσεις της Νέας Εποχής. Πνευματική μας αντίσταση».

Παρακλήσεις του Αγίου Λουκά στον Άγιο Αχίλλιο

Κάθε Τρίτη στις 7.30 το απόγευμα ψάλλεται στον Άγιο Αχίλλιο η παράκληση στον Αγιο Λουκά και τίθεται προς προσκύνηση από τους πιστούς χριστιανούς τεμάχιο του χαριτοβρύτου λειψάνου του που φυλάσσεται στο Ναό.

Πανηγυρίζει ο ναός

της Του Θεού Σοφίας

Αύριο Τετάρτη 22 Μαΐου ημέρα της Μεγάλης Δεσποτικής Εορτής της Μεσοπεντηκοστής , πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός της Του Θεού Σοφίας, στη Λάρισα, στην περιοχή της Χαραυγής.

Σήμερα Τρίτη το απόγευμα (7:30 μ.μ.) θα γίνει ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, μετά λιτής, αρτοκλασίας και Θείου κηρύγματος, χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου. Ανήμερα της εορτής, αύριο Τετάρτη και ώρα 7:00 - 10:30 π.μ. θα τελεσθεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Στις 6:00 μ.μ. θα τελεσθεί ο Μεθέορτος Εσπερινός και παρακλητικός κανών εις Τον Κύριον Ιησού. (Αστική Συγκοινωνία, Λεωφορείο No 11).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass