Η παράταξη Βαϊούλη για τα κοντέινερ στο στρατόπεδο «Μπουγά»

Δημοσίευση: 22 Μαϊ 2019 15:30

Η δημοτική κίνηση «Λαρισαίων Κοινόν» μέσω του επικεφαλής της, υποψηφίου δημάρχου Κωνσταντίνου Βαϊούλη απέστειλε στα Μέσα Ενημέρωσης φωτογραφικό υλικό που δείχνει τα κοντέϊνερς, που - σύμφωνα με την ανακοίνωση της παράταξης - «προορίζονται για τη φιλοξενία προσφύγων στο Κυψελοχώρι να έχουν τοποθετηθεί στο στρατόπεδο Μπουγά, τονίζοντας ότι προφανώς η μεταφορά τους θα γίνει μετά τις ευρωεκλογές.

Αν δε, η ήδη εκφρασθείσα σύσσωμη διαπαραταξιακή αντίδραση του Δήμου Τεμπών, αλλά και η διαμαρτυρία των κατοίκων του χωριού ενταθεί, τότε δεν αποκλείεται να μείνουν «προίκα» στη Λάρισα και αντί για ένα πάρκο ζωής να έχουμε ένα νέο γκέτο με ταυτόχρονη δραματική υποβάθμιση της ζωής των κατοίκων.

Για το θέμα έχουν ξεσηκωθεί οι κάτοικοι της περιοχής και αναζητούν εναγωνίως εξηγήσεις από τους υπεύθυνους φορείς εδώ και πολύ καιρό, αλλά εισπράττουν μόνο μισόλογα και υπεκφυγές. Οι πολίτες της Λάρισας δεν μπορεί να εμπαίζονται για ένα τόσο σημαντικό θέμα. Για ένα τόσο φλέγον ζήτημα απαιτούνται άμεσες και ξεκάθαρες απαντήσεις» καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass