Περιοδεία υποψηφίων της «Ανυπότακτης Θεσσαλίας»

ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Δημοσίευση: 22 Μαϊ 2019 15:29

Κλιμάκιο στελεχών της «Ανυπότακτης Θεσσαλίας» με επικεφαλής τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κώστα Δελημήτρο και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, Αλέκο Χατζηκρανιώτη, Κατερίνα Τολίκα, Χρήστο Κατσιφλιάκα, Γιάννη Παπαϊωάννου, Μαρία Τζαβολάκη, Γιώργο Παπαδόπουλο, Αποστόλη Σαλταγιάννη, Κωνσταντίνο Κλεισιάρη, Γεωργία Πάτρα αλλά και τους υποψήφιους ευρωβουλευτές της Λαϊκής Ενότητας - Μέτωπο Ανατροπής, Κωνσταντίνα Σωτηριάδη και Χαρίλαο Αρχοντή πραγματοποίησαν εξόρμηση στον Τύρναβο.


Τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «για την “Ανυπότακτη Θεσσαλία” προτεραιότητα είναι η άμεση ανατροπή των διαλυτικών πολιτικών της ΕΕ και των αγορών και η άσκηση πίεσης προς την κατεύθυνση των πολιτικών ενεργητικής στήριξης των νέων και της μικρής αγροτικής επιχειρηματικότητας. Χρειάζεται αγώνας για να εμποδίζουμε νέα αντιλαϊκά μέτρα. Αντιπολίτευση στην κεντρική εξουσία για την ανακούφιση των εργαζομένων στις πόλεις και στα χωριά. Είναι επιτακτική ανάγκη οι πολιτικές που θα κατευθύνουν τα κέρδη από την παραγωγή στους παραγωγούς στους οποίους ανήκουν. Είναι επιτακτική ανάγκη η στήριξη της οικογένειας και της κατοικίας με τη δημιουργία μετώπων ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις εξώσεις από τις τράπεζες».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass