Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΛΕΛΕΡ ΘΑΝ. ΜΟΥΣΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΧΘΕΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟ

«Καταρρέει το αφήγημα του δήθεν επιτυχημένου δημάρχου»

Δημοσίευση: 23 Μαϊ 2019 15:02

Μήνυμα μεγάλης νίκης έστειλε χθες βράδυ από τον Πλατύκαμπο ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλελέρ, Θανάσης Μούσιος, μιλώντας σε μία μεγαλειώδη συγκέντρωση φίλων και υποστηρικτών της παράταξής του.


«Ο Πλατύκαμπος στέλνει σήμερα, δυνατά και καθαρά, το μήνυμα της μεγάλης νίκης για το «Ενωμένο Κιλελέρ». Μίας νίκης που θα έρθει με εμφατικό τρόπο την Κυριακή», τόνισε.
Αναφερόμενος στον απερχόμενο δήμαρχο, ο κ. Μούσιος σημείωσε ότι «βρίσκεται σε πανικό ο κ. Νασιακόπουλος, καθώς καταρρέει το αφήγημα του δήθεν επιτυχημένου δημάρχου».
Τον κάλεσε, μάλιστα, να απολογηθεί στους δημότες του Κιλελέρ για τις επιλογές του λέγοντας: «Μιλάει ο κ. Νασιακόπουλος για νοικοκύρεμα στα οικονομικά του Δήμου, την ώρα που αποκαλύφθηκε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι υπάρχει «κρυφό» χρέος 400.000 ευρώ στη ΔΕΥΑ του Κιλελέρ. Είχαν παραλάβει τη ΔΕΥΑ με χρέος 550.000 ευρώ το 2014, το έφθασαν κοντά στο 1.150.000 ευρώ, μέσα σε ενάμιση χρόνο. Παρενέβη η κυβέρνηση, τότε, και το πλήρωσε. Και κατάφεραν, πάλι, να την ξαναχρεώσουν. Εάν αυτό δεν είναι μνημείο κακοδιαχείρισης και αδιαφάνειας, τότε τι είναι;».
Συνεχίζοντας το ίδιο αιχμηρός επισήμανε: «Περισσότερες από 3.000 αναθέσεις έργων και προμηθειών μοίρασε όπως τον βόλευε ο κ. Νασιακόπουλος, δίχως διαγωνισμό. Είναι ηθικό αυτό; Κατέχει, όμως, και μια άλλη πρωτιά ο κ. Νασιακόπουλος. Είναι ο μοναδικός δήμαρχος, ίσως στην ιστορία, που έκανε απευθείας ανάθεση στον ίδιο του τον εαυτό. Χωρίς κανέναν διαγωνισμό ανέθεσε στον εαυτό του την προμήθεια ενός αυτοκινήτου, αξίας 11.500 ευρώ παρακαλώ. Το ανέθεσε ο ίδιος, στη δική του αντιπροσωπεία αυτοκινήτων. Έφθασε το συγκεκριμένο ένταλμα πληρωμής στον Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου και το γύρισε πίσω ως απαράδεκτο».
Για το σχέδιό του για να δώσει ξανά ζωή στα χωριά του Δήμου, ανάφερε μεταξύ άλλων: «Τη δημιουργία μητρώου για τους ανέργους, την ίδρυση σύγχρονου γραφείου ενημέρωσης για τους αγρότες, τη λειτουργία κοινωνικών δομών άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας…».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass