«Κάναμε δική μας δημοσκόπηση...»

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ ΜΕ ΤΟ «ΑΡΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 23 Μαϊ 2019 22:31

Στην πόλη της Λάρισας βρέθηκε χθες το μεσημέρι ο επικεφαλής του κόμματος για τις Ευρωεκλογές «Άρμα Συνεργασίας», κ. Γιάννης Δημαράς και πλαισιωμένος από τους υποψηφίους Αχιλλέα Βουνάτσο, Γρηγόρη Πέτρου και Νίκο Αλβανό παραχώρησε συνέντευξη Τύπου.

Ο δημοσιογράφος αρχικά τόνισε πως το τι θα γίνει την Κυριακή είναι ένα μεγάλο ζήτημα, για το οποίο κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με ασφάλεια από τώρα και στάθηκε στο θέμα των δημοσκοπήσεων «Ό,τι βλέπετε από τις δημοσκοπήσεις πολλές φορές είναι προϊόν διεργασιών εντός των δημοσκοπικών εταιρειών». Μάλιστα αποκάλυψε ότι «χωρίς να το ξέρει κανείς, εδώ και καιρό εμείς κάναμε μια δική μας δημοσκόπηση με 3.000 πρόσωπα απ’ όλη την Ελλάδα. Το αποτέλεσμα που βγήκε από ανθρώπους που έχουν ειδικευτεί σε υποθέσεις δημοσκοπήσεων, ήταν πολύ διαφορετικό από αυτές που δεν εμφανίζουν καν το Άρμα Συνεργασίας». Υπογράμμισε πως το «Άρμα αποτελείται από τρία κόμματα ως ένα μήνυμα ενότητας, έτσι ώστε κάποια στιγμή οι προοδευτικές δυνάμεις που πιστεύουν στη δημοκρατία και σε μια Ευρώπη των εθνών και των λαών, να έχουν κι αυτοί έναν λόγο ισότιμο με τους άλλους που εμφανίζονται καθημερινά στην τηλεόραση». Βέβαια ισχυρίστηκε πως «υπάρχει ένας ορυμαγδός πληροφοριών, τέτοιος που δεν μπορούν σήμερα οι συμπολίτες μας να παρακολουθήσουν. Πόσο εύκολο είναι να δει κανείς τι ακριβώς συμβαίνει στη χώρα;» αναρωτήθηκε. Επίσης ο κ. Δημαράς εξέφρασε την ανησυχία του για το γεγονός πως πολλοί πολίτες πηγαίνοντας σ’ αυτήν την αναμέτρηση «που έχει να κάνει με την εθνική μας πορεία στο μέλλον, δεν γνωρίζουν τι πρόκειται να γίνει αλλά και πώς θα ψηφίσουν».

Κ.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass