Στο πλευρό του Αλέξανδρου Ψαριανού

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2019 15:16

Αρωμα νεολαίας είχε η συνάντηση που διοργάνωσαν χθες βράδυ στο μπαρ-καφέ «Gossip», φίλοι του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με τον συνδυασμό της Ρένας Καραλαριώτου «Λάρισα Μπροστά», Αλέξανδρου Ψαριανού με αφορμή τη λήξη της προεκλογικής περιόδου.
Το κλίμα ήταν ενθουσιώδες, αποτέλεσμα της αποδοχής που έχει ο συνδυασμός στη Λάρισα, χωρίς όμως να επαναπαύεται κανείς, καθώς όπως ανέφερε και ο κ. Ψαριανός «για να αποκτήσουμε έναν δήμο με νέους ανθρώπους, νέες ιδέες και νέα δήμαρχο, τη Ρένα Καραλαριώτου θα πρέπει να συνεχίσουμε δυναμικά μέχρι και την τελική νίκη».


Ο Αλέξανδρος «που ανήκει στη νέα γενιά, η οποία οραματίζεται ένα καλύτερο αύριο για την πόλη που κατοικεί και δραστηριοποιείται», ζήτησε «από τη μεγαλύτερη γενιά να σταθεί στο πλάι της νεότερης και να της μεταδώσει την εμπειρία της», ενώ απευθυνόμενος στους νέους που βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή της υποψηφιότητάς του στο πλευρό του, τόνισε πως «πρέπει να αντιληφθούμε ότι τίποτε δεν πρέπει να μας έχει χαριστεί. Διεκδικώ, λοιπόν, τη ενεργό συμμετοχή μου στα κοινά της πόλης μας, για να συνεισφέρω έμπρακτα στον κοινό στόχο που είναι «να πάμε τη Λάρισα Μπροστά».
Ο Αλέξαντρος Δ. Ψαριανός, διατηρεί την επιχείρηση με την επωνυμία P-TECHNOLOGY με αντικείμενο τόσο την μηχανογράφηση επιχειρήσεων όσο και την εμπορία Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Λογιστικών Προγραμμάτων με έδρα τη Λάρισα. Στο πλαίσιο της επαγγελματικής του πορείας έχει εκπαιδευτεί και συνεργάζεται ως πιστοποιημένος συνεργάτης της εταιρείας SINGULAR LOGIC και εξουσιοδοτημένος μεταπωλητής της εταιρείας EPSILON NET, με σκοπό την παροχή των βέλτιστων Υπηρεσιών στους πελάτες της επιχείρησής του. Υπήρξε μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και εκπρόσωπος των φοιτητών από το 2007 μέχρι το 2011, σήμερα ενεργό μέλος της Νεολαίας της ΝΔ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass