Οι «σταυροφόροι» στον Δήμο Αγιάς

ΠΟΙΟΙ ΠΡΩΤΕΥΣΑΝ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ

Δημοσίευση: 29 Μαϊ 2019 22:03

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Τριπλή η αγωνία για τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους των πέντε συνδυασμών που πήραν μέρος στις δημοτικές εκλογές του Δήμου Αγιάς. Πρώτη ήταν εκείνη της βραδιάς των εκλογών, όπου αναμενόταν η σειρά που θα καταλάβει ο συνδυασμός στον οποίο συμμετείχαν, δεύτερη ήταν αυτήν της τελικής ανακοίνωσης των σταυρών που ο καθένας συγκέντρωσε, ενώ τρίτη παραμένει ακόμη και τώρα ο τελικός αριθμός των εδρών που ο κάθε συνδυασμός θα πάρει και πώς αυτές θα κατανεμηθούν ανά εκλογική περιφέρεια.


Στον συνδυασμό «Προοδευτική Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Αγιάς» του Αντώνη Γκουντάρα, λοιπόν, σύμφωνα με ανεπίσημα αποτελέσματα (αφού τα τελικά και πλέον έγκυρα θα ανακοινωθούν από το Πρωτοδικείο), πρώτοι στην Εκλογική Περιφέρεια Αγιάς έρχονται οι Σμυρλής Βασίλειος με 568 ψήφους, Τσιαγκάλης Νικόλαος 551, Μπαρμπέρης Πέτρος 504, Σκαρκάλης Χρήστος 465, Αργυρούλης Ιωάννης 364 και Μπατζιόλας Ζάχος 329. Στην Εκλογική Περιφέρεια Μελιβοίας πρώτοι έρχονται οι Κρανιώτης Ευάγγελος με 601 ψήφους, ο οποίος είναι κι αυτός που συγκέντρωσε τον μεγαλύτερο αριθμό μεταξύ των υποψηφίων όλων των συνδυασμών, ενώ έπονται οι Τσιντζιράκος Ιωάννης 559 και Μπελιάς Αντώνιος 520. Στην Εκλογική Περιφέρεια Λακέρειας οι Τσιώνης Αστέριος με 460 και Παναγιώτου Γεώργιος με 372. Στην Εκλογική Περιφέρεια Ευρυμενών οι Γιάνναρος Γεώργιος με 428 και Ξαφάρας Χρήστος με 331.
Στον συνδυασμό «Αγιά 2019 - Νέα Εποχή» του κ. Γιάννη Αγγελάκα πρώτοι στην Εκλογική Περιφέρεια Αγιάς έρχονται οι Μακροβασίλης Βασίλειος 538, Αναστασίου Ιωάννης 495, Καφετσιούλης Απόστολος 485, Μπαλταγιάννη – Σοφολόγη Σοφία 344, Βατζιάς Αντίγονος 338 και Δεληζώνας Αθανάσιος 326. Στην Εκλογική Περιφέρεια Μελιβοίας πρώτοι έρχονται οι Τριανταφύλλου Αθανάσιος 550, Κορδίλας Δημήτριος 409 και Μπεϊνάς Αντώνιος 341. Στην Εκλογική Περιφέρεια Ευρυμενών οι Ολύμπιος Αθανάσιος 358 και Κατσιάβας Αστέριος 262.
Στην Εκλογική Περιφέρεια Λακέρειας οι Γαλλής Γεώργιος 290 και Έξαρχος Αστέριος 242.
Στον συνδυασμό «Δώτιο Πεδίο» του κ. Γρηγόρη Καλαγιά πρώτοι σε σταυρούς προτίμησης από κάθε Εκλογική Περιφέρεια είναι οι Γαλάνης Απόστολος με 202 ψήφους (Λακέρειας), Μασούρας Γεώργιος με 130 (Μελιβοίας), Ευσταθίου Ηλίας με 101 (Ευρυμενών) και Παρλάντζας Ευάγγελος με 97 (Αγιάς).
Στον συνδυασμό «Λαϊκή Συσπείρωση Αγιάς» του κ. Γιάννη Κασίδα πρώτοι σε σταυρούς προτίμησης από κάθε Εκλογική Περιφέρεια είναι οι Σίμος Πέτρος με 203 (Αγιάς), Δημεράς Παύλος με 116 (Ευρυμενές), Παπαποστόλου Αθανάσιος με 111 (Μελιβοίας) και Σωτηρίου Βασίλειος με 81 (Λακέρειας).
Στον συνδυασμό «Ενωμένοι Μπορούμε» της κ. Βάσως Αλεξανδρίδου πρώτοι σε σταυρούς προτίμησης από κάθε Εκλογική Περιφέρεια είναι οι Ευαγγέλου Βασίλειος με 42 (Ευρυμενών), Μαργαρίτης Ιωάννης με 35 (Μελιβοίας), Τσεσμετζίδου Δέσποινα με 33 (Αγιάς) και Δαλαβίκα Βερόνικα με 21 (Λακέρειας).
Να σημειώσουμε, βέβαια, ότι τα νούμερα αυτά είναι νούμερα που δίνει ο Δήμος Αγιάς από τη συλλογή στοιχείων που έγινε απ’ το σύνολο των εκλογικών τμημάτων. Το Πρωτοδικείο είναι αυτό που μετά από κάποιες μέρες θα ανακοινώσει την επίσημη κατάταξη.
Βάσει, τώρα, των πρώτων εκτιμήσεων (όπου επίσης δεν πρόκειται για επίσημες, οι γνώμες μάλιστα είναι διχασμένες και τις γράφουμε με κάθε επιφύλαξη μέχρι το Πρωτοδικείο να αποφανθεί), ο συνδυασμός του κ. Γκουντάρα θα πάρει 12 έδρες (6 στη Δημοτική Ενότητα Αγιάς, 3 στη Δ.Ε. Μελιβοίας, 2 στις Ευρυμένες και 1 στη Λακέρεια).
Ο συνδυασμός του κ. Αγγελάκα 10 έδρες (6 στην Αγιά, 2 στη Μελιβοία κι από 1 σε Ευρυμενές και Λακέρεια).
Ο συνδυασμός του κ. Καλαγιά 2 έδρες (από 1 σε Αγιά και Ευρυμενές), του κ. Κασίδα επίσης 2 έδρες (1 σε Αγιά και 1 σε Λακέρεια) και η κ. Αλεξανδρίδου μία έδρα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass