Πρόεδρος Σκαμνιάς ξανά ο Κώστας Μωραΐτης

ΕΠΑΝΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΜΕ 70% ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ - ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΑΓΟΡΑΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ

Δημοσίευση: 30 Μαϊ 2019 22:24

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Ένας άνθρωπος του χωραφιού και του μόχθου, οικογενειάρχης και πατέρας, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Σκαμνιάς Ολύμπου κ. Κώστας Μωραΐτης επανεξελέγη για τρίτη συνεχή θητεία πρόεδρος του χωριού του, με ποσοστό 70% έχοντας την αγάπη και την εκτίμηση όλων των συγχωριανών του, εκείνων που ζουν στη Σκαμνιά αλλά και εκείνων που ζουν σε άλλες κοντινές ή μακρινές περιοχές και επισκέπτονται το χωριό είτε το καλοκαίρι είτε για τα κτήματα που έχουν εκεί.


Ο κ. Μωραΐτης είναι αγρότης πατατοπαραγωγός και πέρα από τα συμφέροντα της Τ.Κ. Σκαμνιάς αγωνίζεται μαζί με συναδέλφους αγρότες και προέδρους των γύρω Κοινοτήτων για την ανάδειξη της πατάτας του Ολύμπου, ένα προϊόν θαυμαστό που προσφέρουν στην κατανάλωση οι αγρότες πατατοπαραγωγοί της Καρυάς, της Καλλιπεύκης και της Σκαμνιάς.
Πρόκειται για ένα προϊόν που παράγεται σε υψόμετρο από 900 μέτρα έως 1.050 μέτρα πάνω από τη θάλασσα στα υψίπεδα Καρυάς – Σκαμνιάς του Ολύμπου και Καλλιπεύκης του Κάτω Ολύμπου, στην πρώην λίμνη Ασκουρίς και λόγω της ποιότητας του εδάφους η νοστιμιά είναι μοναδική.
Μιλώντας χθες στην «Ε» ο επανεκλέγεις πρόεδρος της Τ.Κ. Σκαμνιάς κ. Κώστας Μωραΐτης πέρα από τις ευχαριστίες προς τους συγχωριανούς του για την επανεκλογή του σημειώνει ότι: «Για τα χωριά του Ολύμπου και κυρίως για τα χωριά μας εκείνα που είναι στην αγκαλιά του γερο - Όλυμπου και κάθε πρωί αντικρίζουν τον κάμπο της Λάρισας από ψηλά, τους υποσχόμαστε ότι με την έμπρακτη στήριξη του περιφερειάρχη μας Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού, τον οποίο συγχαίρω και δημόσια για την επανεκλογή του ότι θα αλλάξουμε τον Θεσσαλικό Όλυμπο τουριστικά και παραγωγικά και έτσι θα αλλάξουν προς το καλύτερο και τα χωριά μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass