Οι πρώτοι της «Λαρισαίων Κοινόν»

Σύμφωνα με ανακοίνωση της παράταξης

Δημοσίευση: 03 Ιουν 2019 15:20

Από τη «Λαρισαίων Κοινόν» ανακοινώθηκε ότι «σύμφωνα με ανεπίσημη καταμέτρηση, πρώτοι σε σταυρούς προτίμησης στη Δημοτική Πατριωτική Παράταξη «Λαρισαίων Κοινόν» με επικεφαλής τον Κων. Βαϊούλη είναι οι παρακάτω:

Ο Αλέξανδρος Νάρης, στρατιωτικός και συγγραφέας, ο οποίος διακρίθηκε και βραβεύθηκε από τον υπουργό Παιδείας του Αφγανιστάν, το ΓΕΣ και άλλους οργανισμούς για την ανθρωπιστική του δράση στο Αφγανιστάν, καθώς ενώ υπηρετούσε εκεί, οργάνωσε τη μεγαλύτερη σε μέγεθος ανθρωπιστική βοήθεια που έστειλε η Ελλάδα στην πολύπαθη χώρα. Συμμετείχε ως εθελοντής στην αντιμετώπιση της καταστροφής στη Ζαχάρω, όπου μαζί με άλλους και έχοντας ελάχιστα μέσα, οργάνωσε τη μεταφορά τροφίμων στις πληγείσες περιοχές. Οργάνωσε μαζί με τον Δημήτρη Τσιάρα τις μετακινήσεις διαδηλωτών για τα μεγάλα συλλαλητήρια της Θεσσαλονίκης, των Αθηνών αλλά και της Λαμίας, ενώ ήταν μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής για το Συλλαλητήριο υπέρ της Μακεδονίας στη Λάρισα. Υπήρξε ακόμα ο κύριος οργανωτής της μετακίνησης Λαρισαίων στους Βουλιαράτες για την κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα και με ενέργειές του πραγματοποιήθηκε έρανος στη μνήμη του ήρωα, τα λεφτά του οποίου δόθηκαν στην αδελφή του.

Ο Οδυσσέας Μπόρος είναι ένα από τα πλέον δραστήρια μέλη της Βορειοηπειρωτικής Κοινότητας στην πόλη μας, αγωνιζόμενος για τα δικαιώματα της Βορείου Ηπείρου. Η επιχείρησή του δραστηριοποιείται στον χώρο των κατασκευών και πρόσφατα ανέλαβε μια συγκινητική πρωτοβουλία για τη δημιουργία παιδικών χαρών στα χωριά της ιδιαίτερης πατρίδας του. Υπήρξε ο εμπνευστής και πρώτος πρόεδρος του Συλλόγου "Πύρρος", που μαζί με την ομώνυμη ομάδα ενισχύουν παντοιοτρόπως τους δεσμούς των Βορειοηπειρωτών της πόλης μας.

Η Παρασκευή Γαλάνη, μια ελπιδοφόρα νέα από την οποία περιμένουμε μόνο τα καλύτερα, θα μπορούσε να θεωρηθεί ως η έκπληξη του ψηφοδελτίου, καθώς είναι η πρώτη φορά που εμπλέκεται με τα κοινά, αλλά αυτοί που γνωρίζουν, ξέρουν καλά ότι η οικογένεια Γεωργίου Γαλάνη έχει προσφέρει πάρα πολλά σε πάρα πολλούς τομείς της κοινωνικής ζωής της πόλης και το αποτέλεσμα είναι απολύτως φυσιολογικό. Με αιχμή τη Σταυρούλα Γαλάνη, που βοήθησε την προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα, τόσο στο οργανωτικό κομμάτι, όσο και στο επικοινωνιακό, δουλεύοντας αθόρυβα και αποτελεσματικά.

 Ο Δημήτρης Τσιάρας χαίρει μεγάλης εκτιμήσεως τόσο στην κοινωνία της πόλης, όσο και στον πατριωτικό χώρο, σε πανελλήνιο μάλιστα επίπεδο. Συνδυάζει το νεαρό της ηλικίας με μια βαθιά πολιτική γνώση, η οποία στάθηκε πολύτιμη σε πάρα πολλές φάσεις της προσπάθειάς μας. Διακρίνεται για την πατριωτική του δράση καθώς και για την οργανωτικότητά του.

Ως ένα από τα κύρια στελέχη του συλλόγου "Ελληνική Επαναφορά" έχει οργανώσει πλήθος εκδηλώσεων πατριωτικού χαρακτήρα, ενώ συμμετέχει ανελλιπώς σε όλους τους εθνικούς αγώνες. Είναι μηχανολόγος μηχανικός με πολύπλευρη εμπειρία σε σχετικούς τομείς. Υπήρξε ο εμπνευστής και ένας από τους κύριους οργανωτές της Δημοτικής Πατριωτικής Παράταξης "Λαρισαίων Κοινόν".

Οι παραπάνω είναι απλώς πρώτοι μεταξύ ίσων! Οι Πολίτες που στελέχωσαν την παράταξή μας, με την πολυσυλλεκτικότητα, τον δυναμισμό και την ανιδιοτέλεια που τους χαρακτηρίζει, πέτυχαν ένα θαύμα, τα αποτελέσματα του οποίου θα τα δούμε τα επόμενα χρόνια. Κανείς τους δεν περίσσεψε και κανείς δεν περισσεύει, καθώς ο πραγματικός αγώνας μόλις αρχίζει» καταλήγει η ανακοίνωση.

Να διευκρινισθεί ότι η παράταξη εκλέγει έναν δημοτικό σύμβουλο, θέση την οποία καταλαμβάνει ο επικεφαλής της παράταξης, Κων. Βαϊούλης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass