Το γλέντι νεολαίας των Σαρακατσαναίων

Δημοσίευση: 04 Ιουν 2019 15:44

Την Παρασκευή 31 Μαΐου στον κατάμεστο από κόσμο χώρο, στο «Κτήμα Δριστέλλα», ο Σύνδεσμος Σαρακατσαναίων Λάρισας «ο Κατσαντώνης» διοργάνωσε το 10ο γλέντι της νεολαίας του.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μέλη και φίλοι του Συνδέσμου. Το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι-μέλη από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων και των Συλλόγων Σαρακατσαναίων Αγιάς, Αλμυρού, ν. Τρικάλων, ν. Πιερίας, ν. Φθιώτιδας, ν. Θεσσαλονίκης και ν. Κιλκίς. Παρέστησαν οι βουλευτές Λάρισας της ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος και Χρήστος Κέλλας, ο πρόεδρος της Λαρισαϊκης Λέσχης Γρ. Πρεζεράκος, ο τομεάρχης Υγείας της ΝΔ Αθ. Σαρατζιώτης, εκπρόσωποι της Εξωραϊστικής Μορφωτικής Λέσχης Φιλιππούπολης, του Μορφωτικού Συλλόγου Ελάτειας, του Πολιτιστικού Συλλόγου Ελευθερίου, του Πολιτιστικού Συλλόγου Σπηλιωτών, του Συλλόγου Γυναικών Αμυγδαλής Αγιάς, καθώς και οι καταξιωμένοι χοροδιδάσκαλοι παραδοσιακών χορών κ. Λίτσα Στατήρη και κ. Μιχάλης Τσακνάκης και οι εκπρόσωποι της Νεολαίας Λάρισας και Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass