Coca-Cola & Akis Food Tour Festival στη Λάρισα

Δημοσίευση: 06 Ιουν 2019 10:19 | Τελευταία ενημέρωση: 06 Ιουν 2019 10:49

Το Coca-Cola & AkisFoodTourFestival είναι ήδη γενονός και τρίτη του στάση είναι η Λάρισα το Σάββατο 8 Ιουνίου για να μας χαρίσει μοναδικές γευστικές εμπειρίες παρέα με παγωμένη Coca-Cola!

Πόσα Σαββατόβραδα έχετε περάσει προσπαθώντας να αποφασίσετε με την παρέα σας τί θα κάνετε; Δεν μπορείτε να συμφωνήσετε ποτέ στο μέρος, στην ώρα, στην ταινία, στο φαγητό. Ο ένας θέλει ποτό, ο άλλος άραγμα στο σπίτι. Και, όταν τελικά συμβιβάζεστε και βρίσκεται μία μέση λύση, πάντα έρχεται κάτι για να σας αλλάξει τα σχέδια. Το Coca-Cola & Akis Food Tour Festival είναι εδώ για να δώσει απάντηση σε όλα σου τα διλλήματα.

Έχουμε και λέμε. Το μέρος είναι η Πλατεία Ταχυδρομείου, η ώρα έξι το απόγευμα μέχρι έντεκα το βράδυ, η ταινία το «A Star is Born» και το φαγητό λαχταριστά burgers με παγωμένη Coca-Cola. Και αν αναρωτιέσαι πώς θα τα συνδυάσεις όλα, σου έχουμε την απάντηση. Το Coca-Cola & Akis Food Tour Festival έρχεται στην Λάρισα και υπόσχεται να σου προσφέρει αξέχαστες στιγμές!

Το βράδυ του Σαββάτου, 8 Ιούνιου, μάζεψε την παρέα σου και περάστε μια βόλτα από την Πλατεία Ταχυδρομείου. Βρες το Coca-Cola & Akis Food Tour Festival, ζήτησε από τον Άκη Πετρετζίκη να σου ετοιμάσει το classic burger του και απόλαυσέ το μαζί με μία παγωμένη Coca-Cola, παρακολούθησε τις την ταινία «A Star is Born» στο θερινό κινηματογράφο που θα βρίσκεται εκεί, παίξε με τους φίλους σου arcades παιχνίδια καιδιασκέδασε με το Χρήστο Ανθόπουλο !

Το Coca-Cola & Akis Food Tour Festival επέλεξε την πόλη μας για τον τρίτο σταθμό του ταξιδιού του και έρχεται να μας χαρίσει ένα Σαββατόβραδο που θα μας μείνειαξέχαστο! Εσύ θα το χάσεις;

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass