Προετοιμασίες …με θέα στο Αιγαίο

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Συνάντηση εργασίας με εκπροσώπους των Δήμων Αγιάς και Τεμπών, συλλόγων καταστηματαρχών και επαγγελματιών των παραλίων του νομού Λάρισας είχε ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Τουρισμού, Πολιτισμού και Διά βίου Μάθησης Νίκος Λιούπας.

Στόχος της συνάντησης ήταν η ενημέρωση και η ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τη διοργάνωση των πολιτιστικών εκδηλώσεων που εντάσσονται στο φεστιβάλ «Με θέα το Αιγαίο» και θα διοργανωθούν και το φετινό καλοκαίρι στα παράλια του Νομού Λάρισας υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Από την πλευρά της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη συνάντηση συμμετείχαν ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Μπουτίνας, ο προϊστάμενος Διεύθυνσης Εξυπηρέτησης του Πολίτης Αλέξανδρος Πατουλιώτης, η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τουρισμού, Αθλητισμού Έλενα Κατσαρού και η προϊσταμένη του Τμήματος Τουρισμού και Πολιτισμού της Π.Ε. Λάρισας Κατερίνα Γκέτσιου. Από την πλευρά των καταστηματαρχών και επαγγελματιών των παραλίων του νομού Λάρισας συμμετείχαν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Στομίου Βλούχος Χρήστος και Τόλαλης Μάριος αντίστοιχα, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος Καταστηματαρχών Παραλίων Π.Ε. Λάρισας Δημήτρης Χασιώτης και Μαραμής Αλέξανδρος αντίστοιχα, το μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Λάρισας Νίκος Ντάγκας, η εκπρόσωπος του Δήμου Αγιάς Σοφία Καρανίκα και οι εκπρόσωποι του Δήμου Τεμπών Κώστας Νταφούλης και Βασίλης Καλτσάς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass