Στη ΝΔ σχεδιάζουμε ήδη την επόμενη μέρα

Ο Κ. ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ Β. ΚΟΚΚΑΛΗ

Δημοσίευση: 16 Ιουν 2019 15:38

Επικριτικός στον «φίλο του και πρώην συνεργάτη» Βασίλη Κόκκαλη εμφανίζεται με δήλωσή του ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τζανακούλης, με αφορμή τη συμμετοχή του πρώτου στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και την αγροτική πολιτική της κυβέρνησης.

Ο Κ. Τζανακούλης απευθύνει δε ενωτικό κάλεσμα, τονίζοντας πως «είναι καιρός να μπουν στην άκρη οι μικροκομματικές σκοπιμότητες» και επισημαίνοντας ότι στη ΝΔ σχεδιάζεται ήδη η επόμενη ημέρα.

Αναλυτικότερα ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ κ. Τζανακούλης αναφέρει στη δήλωσή του: «Κατανοώ τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει ο φίλος μου και πρώην συνεργάτης κ. Βασίλης Κόκκαλης. Υποψήφιος σε ένα κόμμα που βρίσκεται σε αποδρομή, τη στιγμή που οι μυστικές δημοσκοπήσεις του Μαξίμου δείχνουν την καθίζησή τους. Μετά και την υποψηφιότητα του κ. Τσίπρα στη Λάρισα, τα περιθώρια στενεύουν. Δεν είναι ευχάριστο για μένα να βλέπω πρώην συνεργάτες να βρίσκονται σε τόσο δυσχερή θέση, αλλά η αλήθεια είναι ότι πάντα τους θύμιζα τα λόγια του Σαρτρ :«Είμαστε οι επιλογές μας». Θα μπορούσα να μιλάω για τα αγροτικά θέματα για μέρες, καθώς είναι γνωστό ότι η σχέση μου με τη γεωργία είναι άκρως βιωματική, πέρα από σπουδές, πτυχία, διδακτορικά, μακριά από υπουργεία και ακριβά κοστούμια. Περνά μέσα από τον ιδρώτα και την αβεβαιότητα της σοδειάς. Περνά μέσα από τις υπέρογκες αγροτικές εισφορές, τον ανεξήγητο ειδικό φόρο στο κρασί, τις εξασθενημένες τιμές στο αιγοπρόβειο γάλα και τον γενικότερο αγώνα του κάθε αγρότη να κρατήσει τα παιδιά του στα χωράφια. Κάτι που βιώνω καθημερινά στα χωριά του νομού, είναι μια αγωνία για το μέλλον. Μια αγωνία που δεν θα ήθελα να υποτιμήσω μιλώντας για το ποιανού οι πολιτικές έβλαψαν περισσότερο. Λύσεις ποτέ δεν βρέθηκαν με στείρα αντιπαράθεση. Είναι καιρός να μπουν στην άκρη οι μικροκομματικές σκοπιμότητες. Δείτε πού μας οδήγησαν. Στη ΝΔ σχεδιάζουμε ήδη την επόμενη μέρα. Όλοι μαζί οι Έλληνες μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Η χώρα χρειάζεται και αξιόλογη αντιπολίτευση για να πάει μπροστά. Είναι καθήκον της αντιπολίτευσης να συνέλθει, να καταλάβει, να συναινέσει, να εκφράσει πολιτικό, δημιουργικό λόγο. Θα μπορούσε να το κάνει αυτό ο κ. Κόκκαλης. Ποτέ δεν είναι αργά».

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗ

Στο μεταξύ, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Κ. Τζανακούλης σήμερα Κυριακή το πρωί θα επισκεφθεί το Λιβάδι και το απόγευμα πλησιέστερα χωριά της επαρχίας Ελασσόνας. Αύριο το πρωί, του Αγίου Πνεύματος (Δευτέρα 17-6) θα βρεθεί στη Μονή Σπαρμού και το απόγευμα στις εορταστικές εκδηλώσεις της Φιλιππούπολης στη Λάρισα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass