Περιοδείες υποψήφιων βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Λάρισας

Δημοσίευση: 19 Ιουν 2019 15:46

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από χθες ο προεκλογικός σχεδιασμός του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Λάρισας. Με σημείο συγκέντρωσης το εκλογικό κέντρο του κόμματος, που βρίσκεται στον πεζόδρομο της Πατρόκλου 18, κλιμάκια υποψήφιων βουλευτών και στελεχών περιόδευσαν χθες σε διάφορα σημεία της Λάρισας.

Ειδικότερα, οι υποψήφιοι βουλευτές, Δημήτρης Γελαλής, Βασίλης Ζωγράφος και Παληογιάννη Καίτη, βρέθηκαν στο πλευρό αγροτών της επαρχίας Φαρσάλων, οι καλλιέργειες των οποίων καταστράφηκαν ολοσχερώς από τη σφοδρή χαλαζόπτωση. Η υποψήφια βουλευτής, Άννα Βαγενά, περιόδευσε στις υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας, συνομιλώντας με τους εργαζόμενους αλλά και πολίτες. Οι υποψήφιοι βουλευτές, Νίκος Παπαδόπουλος και Χρυσούλα Χρήστου, περιόδευσαν στις υπηρεσίες του Δήμου στο κτίριο του Δημαρχείου. Ο υποψήφιος βουλευτής, Βαγγέλης Αποστόλου, περιόδευσε διαδοχικά στο Δασαρχείο Λάρισας και το Κατάστημα Κράτησης Λάρισας, όπου συζήτησε με τους εργαζόμενους της εξωτερικής και εσωτερικής φρουράς τα προβλήματα που αφορούν τον κλάδο τους.

Στις συναντήσεις και επαφές τους τόνισαν ότι «το διακύβευμα των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου είναι ποιοι θα κυβερνήσουν τα επόμενα χρόνια και με ποιο πρόγραμμα, αν θα είναι μια πορεία συνεχούς ελάφρυνσης των στρωμάτων που επλήγησαν περισσότερο και συνέχιση της εξόδου από την κρίση ή αν θα είναι επιστροφή στη λιτότητα και τη διάλυση του κοινωνικού κράτους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass